14Likes
-
2
Post By Svajc
-
4
Post By Mourinho
-
3
Post By Shadow
-
2
Post By Pera Peric
-
2
Post By Zinaid Klicic
-
1
Post By nsretkovic
-
Apprentice
Evo da se i ja izjasnim...necu spominjati proslost i kako smo nekoliko puta gubili titulu u zadnjem ili predzadnjem kolu protiv ekipa sa 3*,kako smo dvije sezone ispadali iz LS poslije grupne faze,iako smo bili daleko jaci od protivnika u grupi i medju 3 najjaca tima uopste u takmicenju...Al prethodno smo podrsci napisali nekoliko zanimlj.komentara,itd...al to je proslost...
Zao mi je sto sam kasno vidio i nisam uslikao kako se moj protivnik u finalu LS iz prosle sezone "provukao" u 1/2,pa da svi to komentarisete...lik sa 14 igraca u timu i daleko slabiji od nas...Al dobro poraz treba prihvatiti,dignuti se i krenuti dalje...Evo pojasnicu tu nj. utakmicu iz 1/2 LS...
Kuci je branio 2-1 rezultat i igrao 4-3S-3 formaciju.Do 30 min. je imao 2 ozljedjena igraca(ML i MR) i nije vrsio izmjene a nj. protivnik jeste,dakle pratio je...u takvom odnosu snaga,uspio je identicnim rezultatom stici do penala i proci dalje...kako je tek bilo tom protivniku tad...Svih 90 min. je igrao sa samo MC-om u sredini,a svi znamo sta to znaci...
Pa sad bi mogli danima i danima pisti o nekim formacijama,taktikama;legalnim i ilegalnim formacijama,realnosti i nerealnosti...
Ja bi smo dodao na to "OCEKUJ NEOCEKIVANO" jos "NIJE KOME JE NAMJENJENO,VEC KOME JE SUDJENO" il volite obrnuto!