14Likes
-
2
Post By Svajc
-
4
Post By Mourinho
-
3
Post By Shadow
-
2
Post By Pera Peric
-
2
Post By Zinaid Klicic
-
1
Post By nsretkovic
-
Famous
Evo i ja da kažem nešto o tim rezultatima i o igrici... Tekst je dugačak pa kome se čita neka pročita
Moja priča iz sezone u sezonu je 15-20 uzastopnih pobeda - minimum 4-7 uzastopnih poraza...
Evo juče se završila sezona pa prvo da se uhvatim za kup iz te prošle sezone: kup je osvojio lik mog nivoa koji je uložio dosta para u toj sezoni, ipak iako je dosta uložio on nije imao neki baš specijalan tim...svi igrači tek skauti i 1 sv. klasa. Imao je sreće u prve dve runde kupa da dobije neke najlaganije protivnike sa ilegalnom formacijom ili totalno napuštenim timom. Naravno prošao je dalje i u plej offu ga je čekao neki aktivniji timčić koji je slab i njega je prošao, onda je u 1/8 naleteo na mene. Naravno kao i uvek, kada se sezona zahuhta moj tim igra očajno i tako na mom terenu ja dočekam njega, imao sam bolji tim za pola ocene od njega ali džaba, posle 3-4 promašenih ZICERA on me je lagano "odrao" kući 1:3, 2 gola posle kornera i jedan u zadnjem minutu, iz slobodnjaka (inače veče pre toga u ligi vodio sam 0:2 u gostima i na kraju posle 4 prekida primio 4 gola i izgubio u ligi). Okej, eto, morao sam i ja jednom da izgubim... Prekosutra, u revanš meču, moj tim povede 0:1 i 2:1 ... Imali smo sve konce igre u svojim rukama, diktirali tempo, stvarali šanse (koje smo naravno promašivali) i onda u 2 minuta lik postigne 2 gola i dobije nas oba puta! 1:3 i 3:2... Čovek je kasnije osvojio kup iako ga je u 1/2 čekao lik sa full sv. klasa timom i taj isti ga je dobio 5:3 u gostima...naravno ovaj je uspeo da se izvuče i da sa čak 0:3 dobije revanš i prođe u finale gde ga je takođe čekao sličan, sv. klasa tim. Naravno i njega je dobio na penale i osvojio kup iako je bio slabiji od svih protivnika sa kojima je igrao u 1/8, 1/4, 1/2 i u finalu...A ja sam dakle ispao od njega i onda sam se osvrnuo ligi šampiona i ligi... u ligi sam imao +9 i u zadnjih 6 kola sa +9, 2. na tabeli me je stigao i imao jednak broj bodova kao i ja ...A kako me je stigao? 3 kiksa u zadnjih nekoliko kola su bila ovakva : 2:0 vodim kući, okrene protivnik na 2:3...vodim 1:0 do 75-og minuta protivnik okrene na 1:2...vodim 0:2 i protivnik stigne do 2:2 i eto tako izgubih +9 ali srećom sam imao bolju gr i neaktivne protivnike u zadnja 2 kola i osvojio sam na kraju ligu...
Što se tiče lš tu imam da prokomentarišem samo 2 meča... prvi je bio u 1/2 kada sam vodio 0:3 u gostima i protivnik od 70-og minuta stiže lagano do 3:3 i + na kraju zicer za nas koji naravno, nismo iskoristili...Dobili smo kasnije u revanšu 5:0 i prošli u finale gde nas je čekao protivnik koji je branio triplu krunu (doduše i nije uspeo da je odbrani već posle 2 dana jer je ispao iz kupa ali eto, tako da kažem), njega je moj tim dobio !!!8:0!!! Priego, koji je do tog meča dao tek 6-7 golova na jednom meču je dao čak 6 i totalno eksplodirao...
E sad, jeste da mi je drago zbog pobede od 8:0 ali ipak mislim da je to i previše realno...jer smo mi tek za nijansu bili jači od protivnika...
Od ove sezone, koja je počela danas ja prestajem da se nerviram zbog tih nekih rezultat koji kad tako moram da se izrazim nemaju veze s vezom, od sada se igra opuštenije...
Mada, nekada se zapitam zašto se toliko nerviram a ne ulažem ni dinar u igricu, a vidite iz ove moje priče iz kupa da oni koji daju pare imaju i mnogo više sreće iako imaju i slabije timove po nekad...
Da li će se nekada sve to popraviti, da li ćemo dočekati poboljšanje što se tiče tih rezultata i same igre ili samo u vidu grafike, to ostaje da se vidi....
Last edited by nsretkovic; 12-15-2013 at 02:11 PM.