Kad li ce da izbace neki update za zaustavljanje brukanja ove igrice,jadno i zalosno...
Danasnji rezultati...
A najzanimljivije je gol sa jednim igracem manje,gol sa 2 igraca manje,3 gola iz kornera cetvrti dl iz daljine,3 povrede na mecu i treca izmena koja se sama izvrsila iako sam ja pratio mec i to sve na ligaskom mecu,sta reci,osim svaka cast
Kako mi je onaj koji je pisao algoritam za kup uterao kao u onom vicu o plavusi...
jel verujes...vevujem...posteno se smaram.
Nacimao sam se da sklopim tim u prvoj sezoni,nisam igrao jedno 2 godine i naravno pravila su se malcice promenila.
U kupu izabere protivnike priblizne prosecne vrednosti tvog tima to vecina zna,naravno zbog prve sezone ja nisam.
I tako sa timom koji za prvu sezonu tesko da moze biti bolji,udjem u drugu i u kupu dobijem 90% timova 4 ranga,a ja drugi.
Naravno o sitnicama necemo duziti kao sto do kraja sezone protivnik moze da kupuje igrace za dve zvezdice veceg kvaliteta.
"Fala" bogu pa sam sevnuo odmah u prvom dvomecu i sada se eto takoc malcice se zezam okolo,jer ni taj tim iz prve sezone u mojoj
ligi nemoze nitko da pobedi,tj.niko ne moze ni gol da mi uvali na 7 utakmica.Doduse doveo sam dvojicu namestili se za ok pare,pre dva dana.
Bubrezi mi otpadaju od dosade rodjaci.
Last edited by Mark3; 12-23-2013 at 07:23 PM.
Samo da se javim da držim 13-to mesto bez problema
Shadow, s obzirom da te gura u lige sa dosta jačima, mislim da bi ti se isplatilo da namerno tankuješ?
PS šta ste dobili na poklon danas? Ja na glavnom profilu 2 zelena, na drugom 2 crvena. Kažu da će biti poklona do NG.
Tri zelena + svakodnevno smešne rezultate
Last edited by Svajc; 12-26-2013 at 12:11 PM.
Ja nemam pojma šta sam dobio
Ezio hteo ili ne, verujem da ću biti 8+ mesto
Ne moram nešto posebno da se trudim
Danas sam promenio formaciju. Definitivno sa krilima sam nikakav.
Liga:
Isti ovaj Mathews kao AMR nije mogao slona da pogodi sada dva komada
Cepacu sa 4-3U-1-2 pa dokle doguram
Pozdrav svimaaa
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Hoce li sta menjanati u ovom menadzeru ili ne? Postaje monotono, i rezultati su potpuno nerealni,sta god mi radili i koliko gid bili jaci ili imalu posed lopte 15% .
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО