Results 1 to 6 of 6
Like Tree2Likes
 • 1 Post By Dejan Marković
 • 1 Post By Aleksa Sarac

Thread: Kvalitet ekipe i rezultati

 1. #1
  Banned
  Join Date
  Jan 2014
  Posts
  5

  Kvalitet ekipe i rezultati

  Kako je moguće da imam najkvalitetniju ekipu u prvenstvu, igram sa legalnom formacijom, pratim skoro sve utakmice i završim na 13 mestu? Prvi na tabeli ima Q6 slabiju ekipu od mene. Katastrofa!
  munchen likes this.

 2. #2
  Community Tester
  Join Date
  Nov 2012
  Posts
  214
  Problem sa rezultatima je ogroman.
  Ali, za ovu tvoju situaciju potrebno je malo vise podataka kako bi se ustanovilo da je u pitanju problem.

  Kakav je bio kvalitet ostalih timova u ligi; kakve su ocene tvojih igraca; da li si od samog starta lige imao jaci tim u odnosu na pobednika lige za Q6; da li koristis bonuse za pobede; kakva je aktivnost ostalih timova; prosecno sa kakvom kondicijom i moralom ti tim zapocinje mec; kakve ocene ima kapiten ekipe?

 3. #3
  Apprentice TheMahe97's Avatar
  Join Date
  May 2013
  Posts
  157
  Moras malo i da ih rotiras na pozicijama, moral, nagrada, kondicija

 4. #4
  Newbie
  Join Date
  Jan 2014
  Posts
  1
  Jedan predlog. Molim vas pre svega da vratite kvalitet igracima. Mislim na to da ljudi koji dodju i uplate tokene i primer dovedu nekog svog igraca do 6* zasto da onaj koji mozda tek udje taj dan pobedi tog sto je napravio mozda najbolji tim u ligi? Zar nije nerealno tako igrati? Mislim da tako gubite igrace. Pre svega se smore i odustaju, a onda i brisu igricu. Realno da vam kazem. Pre ce igraci dolaziti i uplacivati tokene, jer ce onda konkurencija biti jaca. Ko nece naravno, ne mora. Neka igra sa tim timom koji ima. Ali primer sam samo dao. I siguran sam da ce tako onda dolaziti pravi igraci, pa ko voli nek izvoli. I siguran sam da cu onda, ako vratite taj kvalitet u opticaj bolje igrati, uz naravno kupovinu odredjenog broja tokena. Molim odgovor. Hvala unapred.
  munchen likes this.

 5. #5
  Pro munchen's Avatar
  Join Date
  Feb 2014
  Location
  Tuzla
  Posts
  843
  brate slazem se sa tobom u potpunosti, i meni se svidja starija verzija, jer su sad rezultati znatno slabiji u odnosu na starije sezone, gdje bi, kada bi imao dobru ekipu imao i dobre rezultate, dok je to sad drugacije, imam jaku ekipu ali ne mogu da dobijem one jako lose ekipe, pratim utakmice, dajem im dobar bonus, moral im je odlican, svi igraci imaju odlicnu statistiku, znaci 7,8 i vise ocjene po utakmici, igram taktiku 4-4-2 ili 4-3-3 i opet nema nekih rezultata

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Mar 2014
  Location
  Brcko, Bosnia and Herzegovina
  Posts
  35
  veliki pozdrav
  Last edited by Nebojsa Misic; 03-08-2014 at 05:07 PM.