Pozz.
Htio bi da pitam,kako to da se svaki put na pocetku nove sezone desi ,da mi uvijek dodju protivnici veceg nivoa , npr ja sam 9,a ima ih po 11.Mogu li ja nekad da budem najveci nivo u kupu ? da igram sa slabijim od sebe ?' Pozz.
Pozz.
Htio bi da pitam,kako to da se svaki put na pocetku nove sezone desi ,da mi uvijek dodju protivnici veceg nivoa , npr ja sam 9,a ima ih po 11.Mogu li ja nekad da budem najveci nivo u kupu ? da igram sa slabijim od sebe ?' Pozz.
E pa tu se gubi draž druže. A i ne možeš da se hvališ kad dobiješ slabijeg. I kod mene ja tako stalno,mada sam jedan osvojio i kontam da je to to.
U kupu se sortiranje vrši po kvalitetu timova a ne po nivou. Naravno desi se odstupanje nekada.
Ipak sam 2 osvojio, zaturio se pehar u vitrini, sad sam ga skontao.
U kupu ima timova koji drze prvu postavu na 5*,6* pa i vise *,dok su im rezerve na 2*,3*,pa im to smanjuje Q.Takvi timovi cesto i osvajaju kup-koliko sam ja primjetio.Sta se moze,tako je kako je...to je po meni realno.
He,he zagubio se pehar...Zato se u LS dize kosa na glavi u onim bijesnim utakmicama protiv jednakih protivnika...Zar ne Crni?
Auu, baš tako. Žestoke utakmice, žestoke! Ali takve "pune" moral menadžerima. U slučaju dobijanja istih, a u protivnom `oće da se desi i manji "izliv" nervoze.
Pitanje je na mestu a kritika je potpuno adekvatna i argumentovana.
Ako su se vec opredelili da u kupu ucestvuju leveli pribliznog Q onda je to trebalo drugacije napraviti.
Ovako su (uz level) aktivnost menadzera i smanjeni Q u odnosu na prosek odredjnog levela glavni kriterijumi pa ce skoro uvek da se desava situacija koju ste gore opisali.
Last edited by Milan Dj.; 02-01-2014 at 11:54 AM.