Kako da postavimo dobrog izvodjaca udaraca ako on nije specijalista za izvodjenje, da li ima nesto po cemu bi se moglo da odredi da on sutira slobodne, ili da samo odaberemo najjaceg igraca u ekipi, igraca koji ima najveci rejting?
Kako da postavimo dobrog izvodjaca udaraca ako on nije specijalista za izvodjenje, da li ima nesto po cemu bi se moglo da odredi da on sutira slobodne, ili da samo odaberemo najjaceg igraca u ekipi, igraca koji ima najveci rejting?
Ja radim tako da izaberem najjaceg igraca u momcadi. Doduse imam jednog MC sad od prosle sezone koji je pucao slobodnjake, nije vise najjaci igrac ali ga nisam mijenjao jer je i dalje dobar.
Izaberi igraca sa najboljim napadackim karakteristikama. Ako se dobro pokaze to je to, ako ne biraj sledeceg.
Takodje moje iskustvo je takvo da kornere najbolje izvode krilni igraci pa i ako su malo slabiji po kvalitetu od najboljeg njih postavim.
Nemoj previse ni specijlanosti da gledas, ako igracu koji ima specijalnost ne ide izvodjenje prekida menjaj ga.