A ja zivotinjsko carstvo, yugiof, pokemone, spiderman i ben ten haha
A ja zivotinjsko carstvo, yugiof, pokemone, spiderman i ben ten haha
Zivotinjsko carstvo sam popunio dva albuma, za oba deteta i dobio ona dva slatka paketa :-(
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Ja jedan, ali fora mi je to sto sam i ja to skupljao kao mali sa materom, pa se obiteljska tradicija nastavlja![]()
Slobodni, poslao sam ti zahtev preko topelevena
Uz veliku pomoc NTNK:-)
Prihvatio sam, htjeo sam te ja vec pitati da se dodamo, nego i ti danas da si u 18.22 dosao, vaznu igram utakmicu
NTMK zao mi je zbog golmana![]()
Golman kad se povredi sam od sebe onda je rodjak od Čeha...![]()
I jos i to da su ocjene igraca iz utakmice u utakmicu sve slabije,pa cak i RVP,koji nam je u zadnjih nekoliko sezona donio trofeje nemoze vise od 6-ce,a prosjek mu je bio najmanje 8 do sad.U LS sam medju 3 najjaca tima i samo s 1 bodom i da bi prosli vjerovatno moramo sve do kraja tuci,u kupu jutros rano poraz 2-1,ajde protiv gotovo jednakog tima...
U timu ima jos igraca koji su u scautima,i rado bi ih prodao zbog losih ocjena,al brate dnevno izbace u prosjeku 5-6 polovnjaka sa 5*,a botovima ni traga...Svasta sam prolazio u 17 sezona ali ovako jos ne u 5-6 tekmi za redom...
Mislim za ovaj nivo,na serveru koji ima jos nekoliko lvl-a do najviseg,ovakve razlike u Q su i prevelike da bi se ovako olako gubilo.Vrijedi li nastaviti sezonu ili je namjerno tankati?
Evo ovako...
Prve 3 tekme dobivene,uz to da sam ovog zadnjeg tukao 11-0 (jedinu utakmicu koju nisam gledao).A onda je krenulo ovo nesto NEOBJASNJIVO...