A ja zivotinjsko carstvo, yugiof, pokemone, spiderman i ben ten haha
A ja zivotinjsko carstvo, yugiof, pokemone, spiderman i ben ten haha
Zivotinjsko carstvo sam popunio dva albuma, za oba deteta i dobio ona dva slatka paketa :-(
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ja jedan, ali fora mi je to sto sam i ja to skupljao kao mali sa materom, pa se obiteljska tradicija nastavlja
Slobodni, poslao sam ti zahtev preko topelevena
Uz veliku pomoc NTNK:-)
Prihvatio sam, htjeo sam te ja vec pitati da se dodamo, nego i ti danas da si u 18.22 dosao, vaznu igram utakmicu
NTMK zao mi je zbog golmana
Golman kad se povredi sam od sebe onda je rodjak od Čeha...
Nisam se javljao nekoliko dana,samo da vidim dokle ce ovo trajati?Ovo su samo neki od poraza protiv slicnih ekipa,pa bi molio da provjere dali je to neki kvar ili greska na serveru,posto smo Crni i ja na istom...Macva dali je ta sezona kad si tankao licila na ovu moju?
Uz napomenu moral igraca je uvijek pun,a kondicija bar na 90% i to da su protivnici uglavnom neaktivni i slabiji za Q 5-10(prvi sastav),dok sam ja ispratio sve meceve(uz vijerne navijace)...
I jos i to da su ocjene igraca iz utakmice u utakmicu sve slabije,pa cak i RVP,koji nam je u zadnjih nekoliko sezona donio trofeje nemoze vise od 6-ce,a prosjek mu je bio najmanje 8 do sad.U LS sam medju 3 najjaca tima i samo s 1 bodom i da bi prosli vjerovatno moramo sve do kraja tuci,u kupu jutros rano poraz 2-1,ajde protiv gotovo jednakog tima...
U timu ima jos igraca koji su u scautima,i rado bi ih prodao zbog losih ocjena,al brate dnevno izbace u prosjeku 5-6 polovnjaka sa 5*,a botovima ni traga...Svasta sam prolazio u 17 sezona ali ovako jos ne u 5-6 tekmi za redom...
Mislim za ovaj nivo,na serveru koji ima jos nekoliko lvl-a do najviseg,ovakve razlike u Q su i prevelike da bi se ovako olako gubilo.Vrijedi li nastaviti sezonu ili je namjerno tankati?