Definitivni je veliko TE, kao i hoces upisati mala slova, pretvara ti u velika slova
Meni ni na jednom od 4 profila vise nece ni jedan kod, dakle postoji neko vremensko ogranicenje
EDIT-Evo i odgovora
Ovako posto to svi pitaju, broj poklona s jednog koda je limitiran. Ako Vam unijeti kod bude prihvacen, poklon cete dobiti uskoro.
http://ask.fm/Topelevenmanager
Last edited by Aleksandar Ilok; 03-16-2014 at 11:51 PM.
Kako je za vikend bilo lipo vrime, nije bilo toliko vrimena za TE. Ali je za izlet u prirodu i gradele (roštilj).
Svejedno, Poletu ide odlično. Dovedeno je drugo i posljednje pojačanje za klub ove sezone.
Samo me zanima da li se svakom igraču, dovodenom preko pregovora s drugim klubom, odmah nakon prvog treninga kvaliteta poveća na onu skauta. Jer to mi se dogodilo sa zadnja (i prva) dva igrača što sam tako uzeo.
U Kupu je ispalo odlično. Unatoč tome što nisam pratio utakmicu i što mi je štoper igrao na poziciji defanzivnog veznog (i dobio 7), Polet je dobio s 1:0. Važno je da nismo primili gol.
U Ligi se nižu pobjede. Posljednja je protiv ekipe koja je do ovog kola bila na drugom mistu. Najjača ekipa, AC Lazza, se muči s ostatkom lige. Što meni paše.
U Ligi prvaka smo odigrali prvi remi. Ali stanje na tablici obećava prolaz dalje.
Pozdrav svima, sretno u TE!
Pali i Sharkansi, 3:1 na domacem terenu.Idemo Macvaaaaaaa :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Danas ako pobijedim napokon imam priliku da se odvojim na 2 boda posto je drugoplasirani remizirao protiv jos jednog kandidata za naslov, pa pobjedom cu pobjeci prvome za dva boda a 3. 4. i 5. za pet bodova.
Dakle slijede mi 3 lakse utakmice, protiv protivnika iz donjeg doma ljestvice, a i 4 utakmica koju igram kuci je protiv dobrog tima, ali koji ove sezone igra katastrofalno lose, dakle cilj u prvenstvu je sljedece 4 pobjede i tu ne smije biti kiksa, jer poslije toga me ceka serija teskih utakmica i derbija.
Drugari, evo vezao ja 2 pobjede u ligi i golman popravio ocjene podigao se na 6 i prvi put sada da nema 4 u ocjenama igrača ove sezone.
jel posle svakog live prenosa bilo koje fudbalske tekme se dobija kod ili samo posle premier lige?