Teze od ocekivanog no 3 boda su tu i to je najvaznije, najgore je igrati ovakve utakmice gdje si veliki favorit, i sutra imam jednu takvu.
Teze od ocekivanog no 3 boda su tu i to je najvaznije, najgore je igrati ovakve utakmice gdje si veliki favorit, i sutra imam jednu takvu.
pobjeda u ligi od 4:1 iako je moglo bit jos uvjerljivije igrali smo s pretposljednim na tablici i dovelo nas na 3 mjesto samo 1 bod zaostajemo za 1 jer je tlotr fc pobedio minimalno 1:0 yosex fc bit ce gusto
ljestvica nakon 7 kola
U Kupu idemo dalje, nakon 1:0 doma, u gostima smo tukli 4:0.
U Ligi prvaka smo malo zakomplicirali situaciju, opet smo remizirali. Svejedno sam siguran da Polet prolazi skupinu.
pobjeda u ligi minimalno 1:0 ali trebalo je bar bit 5 6 komada u mrezi server opet spava ujutro ali nema veze 3 boda su tu i evo promjene na tablici prvi smo jer su tlotr fc i yosex fc remizirali sa najslabijim momcadima
ljestvica 1 na tabeli 8 kolo
Totalna pusiona, imao sam osjecaj kao da se server urotio protiv mene Bezveze sam prosuo bodove protiv protivnika protiv kojeg to nisam smjeo. Ovako necu osvojiti ligu
Eto sta se dogodi kad se protivnicke menadjerice urote protiv mene lijepo su mi vratile sto sam navijao protiv njih
A sve je dobro krenulo, ujutro sam istrenirao 2 igraca za skauta pa sam ih prije utakmice imao 5toro, poveo sam i nista se nije cinilo da ce ovako zavrsiti.
Jako me podsjeca sezona na proslu kad sam vodio dosta dugo, pa izgubio od konkurenta a onda je sve krenulo lose po mene, jos nisam mogao biti aktivan zadnjih par kola, imam nekih naznaka da ce i sad biti tako i stvarno sam uzasno razocaran ovim rezultatom. Jos imam dvije uvjetno lakse tekme i onda slijedi pakao gdje ce svaka utakmica biti veliki derbi.
Ovo sam morao pobijediti, i dalje sam prvi zbog nesto bolje gol razlike ali sam izjednacen sa drugim a konkurenti su mi prisli na samo 3 boda. Sad mi se priblizio i najveci protivnik i najjaci tim lige na 9 bodova, znam da je to jos velika razlika ali on ima jako mocan tim i usao je u seriju pobjeda, a moram jos kod njega..
A nista, sljedece dvije utakmice pobijediti, treca je jedan veliki derbi a onda derbi protiv drugoplasiranog, ne ostaje mi nista nego da ga razvalim uz vjerne navijace.
Jutros mi je Murinjo održao lekciju, pa sam usvojeno znanje primjenio večeras.
Prvi poraz ove sezone...
Branilac trofeja je ispao iz KUP-a