Na sta mislis konkretno?
Na sta mislis konkretno?
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ovako je kod mene...
kako si ovo obelezeno skinuo?
Hvala matori
Sluzim narodu...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
pobjeda u ligi protiv turskog fc hacioglu 4:0 dovelo nas na drugo mjesto posto je kai fc pobjedio yosex fc 3:0 a za prvim zaostajemo 2 boda samo sutra bas igramo 3 derbi protiv yosex fc bit ce uzbudljivo naravno kasnije igramo lp u kojem odlucujemo sami o sebi dali idemo dalje ili ne
ljestvica 11 kolo gusta ce bit borba do samog kraja
3 utakmice za redom dobijam sa igračem manje,a jednu i sa 2 igrača manje. Evo recepta za mene. Zato nisam ni vadio ovog povrijeđenog.
Zauzet ovih dana. Rođendan, posao ludnica
Liga:
U kupu vrv idemo dalje:
Danas se igrao derbi u ligi, treceplasirani koji samo 3 boda zaostaje za mnom me je docekao na svome terenu. Imao sam dosta navijaca, posjed na mojoj strani i u 40.minuti smo postigli vodeci pogodak. U 67.minuti protivnik ostaje bez igraca manje a mi smo imali dvije 100% prilike da ovaj mec privedemo sretnome kraju. No ovo je nogomet, zato ga toliko i volimo i sa igracem manje, hrpom navijaca, posjedom i odlicnom igrom, primamo pogodak i na kraju razocaravajuci remi...
Time smo izgubili prvu poziciju a 2. na tablici je pobijedio sa cak 13 naprema 0 i sad ima dva boda vise od mene kao i bolju gol razliku
A sutra upravo igram sa njim, tj njom, u slucaju poraza, pobjeci ce na 5 bodova prednosti a to nece biti dobro..uglavnom cekaju me paklene utakmice i ovo za sad ne izgleda bas najbolje.
Jbte imam 8 pobjeda i samo tri remija, i zaostajem za prvim dva boda a ostali mi pusu za vrat..samo dokaz u kako teskoj ligi igram.
U ligi prvaka pobjeda u gostima i prvo mjesto, nisam vjerovao da cu biti prvi uopce, strahovao sam i za prolaz no eto..draze bi mi bilo da sam danasnju izgubio a u ligi pobijedio no eto..