Na sta mislis konkretno?
Na sta mislis konkretno?
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Ovako je kod mene...
![]()
kako si ovo obelezeno skinuo?
Hvala matori
Sluzim narodu...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
pobjeda u ligi protiv turskog fc hacioglu 4:0 dovelo nas na drugo mjesto posto je kai fc pobjedio yosex fc 3:0 a za prvim zaostajemo 2 boda samo sutra bas igramo 3 derbi protiv yosex fc bit ce uzbudljivo naravnokasnije igramo lp u kojem odlucujemo sami o sebi dali idemo dalje ili ne
ljestvica 11 kolo gusta ce bit borba do samog kraja
![]()
3 utakmice za redom dobijam sa igračem manje,a jednu i sa 2 igrača manje. Evo recepta za mene.Zato nisam ni vadio ovog povrijeđenog.
![]()
Zauzet ovih dana. Rođendan, posao ludnica
Liga:
U kupu vrv idemo dalje:
![]()
Danas se igrao derbi u ligi, treceplasirani koji samo 3 boda zaostaje za mnom me je docekao na svome terenu. Imao sam dosta navijaca, posjed na mojoj strani i u 40.minuti smo postigli vodeci pogodak. U 67.minuti protivnik ostaje bez igraca manje a mi smo imali dvije 100% prilike da ovaj mec privedemo sretnome kraju. No ovo je nogomet, zato ga toliko i volimoi sa igracem manje, hrpom navijaca, posjedom i odlicnom igrom, primamo pogodak i na kraju razocaravajuci remi...
Time smo izgubili prvu poziciju a 2. na tablici je pobijedio sa cak 13 naprema 0 i sad ima dva boda vise od mene kao i bolju gol razliku
A sutra upravo igram sa njim, tj njom, u slucaju poraza, pobjeci ce na 5 bodova prednosti a to nece biti dobro..uglavnom cekaju me paklene utakmice i ovo za sad ne izgleda bas najbolje.
Jbte imam 8 pobjeda i samo tri remija, i zaostajem za prvim dva boda a ostali mi pusu za vrat..samo dokaz u kako teskoj ligi igram.
U ligi prvaka pobjeda u gostima i prvo mjesto, nisam vjerovao da cu biti prvi uopce, strahovao sam i za prolaz no eto..draze bi mi bilo da sam danasnju izgubio a u ligi pobijedio no eto..
![]()