jos malo pa pocinje.Milaneeeee, da dodjes da navijas :-)
jos malo pa pocinje.Milaneeeee, da dodjes da navijas :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
jbga stigao sam ti na kraj
Matori,ja na poslu crnčim dok vi gledate tekme i ukucavate kodove...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Poraz u prvoj utakmici osmine finala lige prvaka od 1-0. Bolje da smo sad izgubili nego u 18.23 kad igramo prvenstvenu protiv neugodnog protivnika a 3 boda su nam neophodna.
Za uzvrat cu pripremiti totalni napad i veoma ofenzivnu taktiku pa sta bude da bude, ponavljam prvenstvo mi je prioritet.
Nadas se da ces bas ti od 50 izabranih random sampiona osvojiti nagradu Nordeusa...
Nemoj da se opterecujes bzvz...meni licno je drazi pehar Lige Sampiona od prvenstva,a pehar iz KUP-a drazi od ta dva zajedno...
Protiv K1 igraj
DL DC DC DR
DMC
MC MC MC
ST ST
Tako ja igram protiv 4-4-2
Neee stvarno nije to u pitanju, ni ne sjetim se toga, radi se o tome da sam stvarno u najjacoj ligi otkad igram ovu igricu, svi stari konkurenti su u njoj jos od prve sezone, sve jaki klubovi i aktivni ucesnici i stoga zelim jako bas tu sezonu da osvojim.
Proslu sam ispusio bezveze a sljedecu tko zna kako ce biti..nemam vise mogucnosti doci do tokena kao prije (nemam vise pristup preko paypalla) a takodjer cekam jedan posao koji bi trebao dobiti ovih dana i zbog svega toga vjerovatno sljedecu sezonu necu dovoditi nove igrace vec cu igrati sa ovom postavom i tesko da cu ista osvojiti, zato zelim ove sezone naslov.
Kup sam isao odma u prvom kolu, i ja bi najvise zelio osvojiti to natjecanje, no eto zasad jos nista.
ne kuzim, usao sam u 5 minuti da podrzim NTNK i nije htjelo, i ne samo njega vec i druge klubove
Opet smo vodili i opet prosuli pobjedu, no kiksali su i drugi pa smo cak i povecali prednost nad drugim na 2 boda Istina da smo mogli pobjeci na 4 boda ali ne znam vise sta da kazem, ove jace pobijedim ko od sale dok od slabijih redovno kiksam.
Sutra nas ceka jos jedno tesko gostovanje