Kako protiv ove formacije
Kako protiv ove formacije
u ligi smo pobjedili slabasni besiktas 6:0 i tako opet vratili vrh tablice a cezifc je pobedio yosex fc 2:0 tako da nam stalno puse za vrat nikako da se malo odvojimo od 2 i 3 na tabeli no dobro glavno da su 3 boda tu
ljestvica nakon 16 kola i dalje smo 1 neizvjesno napeto ce bit do kraja prvak ce se znat tek pred kraj
Nego ova moja liga osim po aktivnosti i jacini je bas luda Ima svega i svacega, sitnih podmetanja, ljutnje itd..posto si medjusobno navijamo jedno protiv drugih, u ovisnosti kako nam sta odgovara, neki su to lose prihvatili pa sam maknut sa mjesta prijatelja od glavne konkurentice.
Ja sam recimo pozvao cijelu cetu navijaca protiv najjaceg kluba u ligi, a on mi je sad uzvratio tako sto je promijenio termin sutrasnje utakmice u 1.25 pa bas i necu imati navijaca, ako uopce netko bude tad budan i tako..ima svega
Svaka cast djetetu, nadam se da ni sutra nece zakazati
Salim se malo, bilo bi dobro ako mozes da dodjes, ovaj ce se pitati otkud mi navijaci u 1.25 po noci haha, upravo sam se cuo sa frendom, on je prestao da igra ali doci se sutra, u ljubavi i ratu (derbiji) sve je dozvoljeno haha
evo parova cetvtrfinala koje se igra sutra mi smo dobili nekog lika iz bruneje klub mu je fc la caccca ima samo jedan poraz i to u lp u osmini finala u prvenstvu je odlican 16 tekmi 16 pobjeda tako da ce nam bit tesko svaki rezultat je dobro dosao po mogucnosti pozitivan igramo prvu u gostima sto je dobro gol u gostima vredi vise igramo u 15:50 igraci mu imaju specijalne osobine
evo tog lika sa specijalnim osobinama a i 6 zvezda bit ce muke
evo kolko ja jak kolko on nije puno jak xd
imo sam i ja toga u proslim sezonama nije bilo dosta igraca i registriralo 3:0 za mene da se ja pridruzim cestitkama bravo NTNK