Ma daj sta ti je sve 5, nitko nije obvezan doci i navijati Naisao je NTNK tako da sam imao 4 navijaca u pola dva ujutro
Ma daj sta ti je sve 5, nitko nije obvezan doci i navijati Naisao je NTNK tako da sam imao 4 navijaca u pola dva ujutro
Prijatelju,to sto si hteo da objavis je na taj nacin nemoguce...probaj da upload-ujes preko nekih sajtova koji za to sluze pa nam tako pokazi sta si imao na umu...
PhotoBucket
Imageshack
TinyPic
Prntscr
Prvenstvena utakmica 18.kolo
Mrsava pobeda i Barsenal se izjednacio sa brojem golova sto nam nikako ne ide u korist posto je ostao jos jedan mec izmedju nas,ukoliko kiksnemo bice cupavo...
Hvala Slobodni za podrsku...
De nemojte me hebat sa tim hvala kad god sam tu ja podrzim ekipu
Sutra nesto radim pa vjerovatno necu moci pratiti mec, pa svi koji mozete dodjite jer opet imam jedan veliki derbi a drugi mi opako puse za vratom i ima laganu utakmicu sutra.
Nego danas smo dosli do jedne lagane i visoke pobjede koja nam je bas dobro dosla zbog gol-razlike
Kao sto rekoh, sutra igramo jako vaznu utakmicu u gostima protiv 4.na tablici i protiv velikog rivala, cesto sam od njih gubio i kad sam imao jaci tim od njih, no sutra se ne bi smjelo to dogoditi, od prve minute krenit cemo po pobjedu
Onaj osjećaj kada kao sedmoplasirani u Ligi i potpuni outsajder pobjediš potencijalnog prvaka Lige i naneseš mu prvi poraz
Pojacanje iz Madridskog Reala za zavrsnicu Lige Šampiona