Ma brt džaba im je svakako slepci su slepci
Pola tima ću rasprodati sledeće sezone. Ako im dodelim poene neću moći da ih prodam.
Ma brt džaba im je svakako slepci su slepci
Pola tima ću rasprodati sledeće sezone. Ako im dodelim poene neću moći da ih prodam.
Kako neces moci da ih prodas,pa ti ces i sledecu sezonu igrati na istom levelu,napredovace ti oni...
Da igraću ko i svi na serveru. Niko neće videti igrača sa 6* na transfer listi
Matori,pa taj od 6* = Q195 dogurace sa skilovima do Q199 pa ces sledece sezone da ga prodas kao od sale,a ti ostajes i dalje na serveru sa Q194 na TL...a imas igrace u timu sa 6*...
Što bih ga guro do 199Q kad mogu bez problema da ga prodam sa 194Q sledeće sezone. Biće mnogo više igrača koji će igrati ligu nivoa 35 smim tim i veća potražnja na TL. To guranje na 199Q višestruko nema smisla. Kada bih te poslušao i naguram ga na 199Q morao bi cele sledeće sezone da mi bude u timu i plus ako se kvalifikujem za ligu nivoa 36 biće mali broj liga samim tim mali broj timova samim tim manja potražnja za igrača i ostao bih kratkih gaća
Oduži ga ja
Shadow,ja te ne kapiram uopste,imas sada ceo tim Q194 i skilove da svi budu Q195-196
Koliko sam primetio ti neces uspeti da zavrsis sezonu kao 7. na tabeli(a mozda i hoces),pa sam ti iz tih razloga rekao da nabudzis tim i da imas jak tim za sledecu sezonu jer ostajes na istom levelu...
Opet nista..evo slika kad kliknem na tvoj link
Onda idi bez linka u temu koja je u Top Eleven razgovori...jedino tako...