Liga:
Liga:
zaboravih napomenuti da preksutra 1.4 igraju derbi cezifc i kai fc ako kai pobjedi cezi fc naslov ce bit blizu pa bi smo se mogli odljepit na 3 boda a onda i bod bi dobro dosao sa cezifc a ako cezi i kai fc odigraju remi opet dobro za mene ako cezi pobjedi onda cemo se borit direktno s njim za 1 mjesto svasta jos tu ima.vidjet cemo za koji dan
Samo 3:3 u 1/2 LS, moramo bolje u revansu
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
evo jos jednog iznenađenja u ligi fortuna yerce je pobjedila cezi fc 2:1 i imamo prilike se odljepit na 3 boda veceras u 22 sata igramo fortuna je 6 na tablici a slaba je 121 je jak a cezifc je 127 jak
evo kako moze slabi pobjedit jakog
a statistika je kaze da posjed bio na cezifc strani 80:20 i eto sta ti je nogomet
Last edited by flydragon; 03-31-2014 at 12:45 PM.
Momci sa klupe su bili raspoloženi i donijeli su 3 boda, pa se malo baškarim na prvom mjestu do večeras dok se brat Slovenac ne vrati. A mogao bi i ostati na drugom mjestu. Sutra imamo okršaj. A sad idem da se pripremam za večerašnji polufinalni meč LŠ.
Veoma vazna pobjeda u ligi, doduse svaka je takva no ova je posebna jer smo igrali u gostima i jel smo protiv njih vec kiksnuli kod kuce kad ih nismo uspjeli pobijediti a jos nisam mogao pratiti mec. No pobjeda je ipak tu
No nisam zadovoljan gol razlikom Chelsea je danas pobijedio protivnika 6-1 i sad je gol razlika +11 sto i nije bas nesto posto on igra jos sa jednim timom kojeg svi dobijaju velikom razlikom.
No sutra ja imam jednu laganiju utakmicu a on malo tezu pa se nadam da ce se gol razlika popraviti.
I dalje se drzimo dosta dobro ali ono pravo tek krece od 24 kola.Bojim se da su se urotili protiv mene Sarma, Pow i Liverpul ali videcemo na kraju sezone da li sam bio u pravu :-)
Teorija zavere.Haaaaaaaa
Svim snagama navijamo za Macvu matori...