Cestitke Sinisa,bravo,bravo...
Crni,bas bedak...
Ja igram vcrs...
Cestitke Sinisa,bravo,bravo...
Crni,bas bedak...
Ja igram vcrs...
Nije da nije, jbg. Srećno tebi u finalu. Mada nema zime za NTNK.
Overena titula 25-0-0,samo da vidimo sutra da li ce biti 26-0-0...
I pretposljednja utakmica u ligi je rijesena, na gostovanju protiv trece plasiranog. No da sve ne bude bajno pobrinuo se Chelsea koji je pobijedio jakog suparnika (ocekivao sam da ce kiksnuti) i jos uvijek to nije gotovo..
Dva igraca su mi dobila crveni karton a jedan se ozlijedio(Srecom imam bustere) i igram domacu utakmicu protiv kluba koji me prosle sezone masakrirao kod kuce i koji je trenutno u velikoj formi a Chelsea igra u gostima protiv Lipovace koji bas i nisu u nekoj formi..dakle treba mi barem bod za naslov, gol razlika je +4 na mojoj strani pa bi i to moglo puno znaciti..uglavnom sutra je odluka.
I pored poraza od Sarmica, kolo pre kraja sezone Macva uzima titulu i to u kakvoj konkurenciji, strasno. Milane , zakuzujem ti prijateljsku za 5 min :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Jbg, nece.Tek sutra u pola sedam moze da se zakaze
Hahahaha...neko mi bio zakazao,nesto mi baguje igrica na telefonu,nisam kod kuce,nisam mogao da navijam za tebe,pratio sam ali jbg...bravo Sinisa,bravo Alex...za pola sata finale LŠ...
Cestitke na kupu
ovo nevjerujem da je remi moglo je u derbiju protiv yosex fc zavrsit barem 2:1 imali smo 3 sanse da zabijemo i nista od toga nismo zabili a zavrsilo 1:1 iako smo prvi poveli ako sad ne osvojim ligu pitanje kad ce to opet bit ovim remijem i to 1 smo pali na 3 mjesto sad mi je tlotr fc jedina nada da pobjedi kaifc u zadnjem kolu da odnesem naslov u ligi moze i da remi odigra samo da odem po naslov
statistika bili smo bolji naravno to ti je kad te nece
ljestvica predzadnjeg 25 kola odluka pada u zadnjem kolu tlotr fc treba da igra remi s kai ili da pobjedi inace nista od naslova
Milane, cestitamo na osvojenoj LS.Bilo je zajebano, da je dao penal.....:-)