Ja sam bio na poslu tada i jedva sam cekao da pogledam fon i da vidim rezultat...kad ono 1:1...i jaoooo
Ja sam bio na poslu tada i jedva sam cekao da pogledam fon i da vidim rezultat...kad ono 1:1...i jaoooo
Tako da Crni glavu gore i sutra u nove pobede :-) Kada sam ja to preziveo...... :-) a pogotovo komp
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ima sezona u kojima smo gubili bitne utakmice,odigrao sam 12 finala LŠ,osvojio je 6 puta...mozes da zamislis kako je kad te neko naguzi 5:1 u finalu...
Resio sam sutra da kupim samo jednog igraca preko pregovora od drugara .Posle duzeg,duzeg vremena necu ici na aukciju :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ja ne znam sta da radim sutra,da li da budzim tim ili da cekam da vidim kakva mi je liga pa tek onda...
Zelen sam u igri, ali sam već stigao da izgubim 6:0 u finalu LŠ.
crni bit ce bolje sledece sezone idemo osvoiit sve sta se da osvojit ovo malo sistem namesti i neuzmes naslov i poraz jbg u nove radne pobjede sutra idemo jos jaci ali treba se odljepit u prvenstvo nakon par kola pa nece doc u pitanje naslov
Valjda će krenuti kako treba, pa da ne bude ovako gusto na kraju. Mada mogli smo imati malo sreće, ali jbg.
Samo da se zna,Srpski deo foruma Sezona 51 je bolja od Engleskog...