Jos 3h...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Jos 3h...
Bezveze jbt...nema nikoga u ligi od svih vas...
Mogu li bre da sklone ovu opciju o promjeni managera...nervira me
Liga-onako,moze da se podnese,ocekivao sam puno teze,a u LS prvo veliko iznenadjenje,najjaci klub F.C Red Bull(ful scaut igraci) kiksnuo...
U kupu smo prosli prvu prepreku,4-2 kuci i 2-1 u gostima dobili...
Ivane daj ovde ljudima pokazi kako se zaradi 800 mil na jednom igracu,hehe...
Haha maler NTNK, e zato ja koji se nisam trudio, dobio sam strasnu ligu. Igram sa cak 4 stara rivala od prije (sa dva sam i prosle godine bio u ligi) sa kojima sam vodio velike bitke, vec sad znam da nista od prvog mjesta jer je u ligi jedan odlican tim koji vec sezonama sve zivo osvaja, pun skauta i pokoja legenda. Onda tu je i klub kojeg sam prosle sezone a neki ce se sjetiti jer su pratili mec..pobijedio u gostima 4-3 u jednoj uzbudljivoj utakmici dok sam kuci izgubio 5-1..tu je i proslogodisnji polufinalist lige prvaka sa kojim sam se skoro nasao u finalu i jos pokoji jaki klub.
Dakle doslovno pakao od lige
svi su kod mene.bas sam se smorio kada sam video da filis samo ti.jbg
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Pocinje mnogo jaka sezona, bice jebeno izboriti LS a o tituli da i ne pricam.:-) idemo Macvaaaaaaaaaa
Zasto mene nije ubacio nije mi jasno,sve smo lepo odradili i samo mene nema,jbm ti igricu,znaci bas sam se smorio,osecam se kao 13-o prase...
Da skratim, ove sezone će biti nemoguće osvojiti Ligu.
Last edited by hrgamrga; 03-11-2014 at 09:26 AM.
Stvarno mi nije jasno zasto te nisu ubacili ali samo tebe nisu. Bas mi je krivo, jer smo se bas radovali jakim mecevima.Ja sam sve ulozio u ovu sezonu tako da sledece slaba vajda od mene :-)