Jos 3h...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Jos 3h...
Bezveze jbt...nema nikoga u ligi od svih vas...
Mogu li bre da sklone ovu opciju o promjeni managera...nervira me
Liga-onako,moze da se podnese,ocekivao sam puno teze,a u LS prvo veliko iznenadjenje,najjaci klub F.C Red Bull(ful scaut igraci) kiksnuo...
U kupu smo prosli prvu prepreku,4-2 kuci i 2-1 u gostima dobili...
Ivane daj ovde ljudima pokazi kako se zaradi 800 mil na jednom igracu,hehe...![]()
Haha maler NTNK, e zato ja koji se nisam trudio, dobio sam strasnu ligu. Igram sa cak 4 stara rivala od prije (sa dva sam i prosle godine bio u ligi) sa kojima sam vodio velike bitke, vec sad znam da nista od prvog mjesta jer je u ligi jedan odlican tim koji vec sezonama sve zivo osvaja, pun skauta i pokoja legenda. Onda tu je i klub kojeg sam prosle sezone a neki ce se sjetiti jer su pratili mec..pobijedio u gostima 4-3 u jednoj uzbudljivoj utakmici dok sam kuci izgubio 5-1..tu je i proslogodisnji polufinalist lige prvaka sa kojim sam se skoro nasao u finalu i jos pokoji jaki klub.
Dakle doslovno pakao od lige
![]()
svi su kod mene.bas sam se smorio kada sam video da filis samo ti.jbg
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Pocinje mnogo jaka sezona, bice jebeno izboriti LS a o tituli da i ne pricam.:-) idemo Macvaaaaaaaaaa
Zasto mene nije ubacio nije mi jasno,sve smo lepo odradili i samo mene nema,jbm ti igricu,znaci bas sam se smorio,osecam se kao 13-o prase...
Da skratim, ove sezone će biti nemoguće osvojiti Ligu.
![]()
Last edited by hrgamrga; 03-11-2014 at 08:26 AM.
Stvarno mi nije jasno zasto te nisu ubacili ali samo tebe nisu. Bas mi je krivo, jer smo se bas radovali jakim mecevima.Ja sam sve ulozio u ovu sezonu tako da sledece slaba vajda od mene :-)