jos malo pa pocinje.Milaneeeee, da dodjes da navijas :-)
jos malo pa pocinje.Milaneeeee, da dodjes da navijas :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
jbga stigao sam ti na kraj
Matori,ja na poslu crnčim dok vi gledate tekme i ukucavate kodove...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Poraz u prvoj utakmici osmine finala lige prvaka od 1-0. Bolje da smo sad izgubili nego u 18.23 kad igramo prvenstvenu protiv neugodnog protivnika a 3 boda su nam neophodna.
Za uzvrat cu pripremiti totalni napad i veoma ofenzivnu taktiku pa sta bude da bude, ponavljam prvenstvo mi je prioritet.
![]()
Nadas se da ces bas ti od 50 izabranih random sampiona osvojiti nagradu Nordeusa...
Nemoj da se opterecujes bzvz...meni licno je drazi pehar Lige Sampiona od prvenstva,a pehar iz KUP-a drazi od ta dva zajedno...
Protiv K1 igraj
DL DC DC DR
DMC
MC MC MC
ST ST
Tako ja igram protiv 4-4-2
Neee stvarno nije to u pitanju, ni ne sjetim se toga, radi se o tome da sam stvarno u najjacoj ligi otkad igram ovu igricu, svi stari konkurenti su u njoj jos od prve sezone, sve jaki klubovi i aktivni ucesnici i stoga zelim jako bas tu sezonu da osvojim.
Proslu sam ispusio bezveze a sljedecu tko zna kako ce biti..nemam vise mogucnosti doci do tokena kao prije (nemam vise pristup preko paypalla) a takodjer cekam jedan posao koji bi trebao dobiti ovih dana i zbog svega toga vjerovatno sljedecu sezonu necu dovoditi nove igrace vec cu igrati sa ovom postavom i tesko da cu ista osvojiti, zato zelim ove sezone naslov.
Kup sam isao odma u prvom kolu, i ja bi najvise zelio osvojiti to natjecanje, no eto zasad jos nista.
ne kuzim, usao sam u 5 minuti da podrzim NTNK i nije htjelo, i ne samo njega vec i druge klubove
Opet smo vodili i opet prosuli pobjedu, no kiksali su i drugi pa smo cak i povecali prednost nad drugim na 2 bodaIstina da smo mogli pobjeci na 4 boda ali ne znam vise sta da kazem, ove jace pobijedim ko od sale dok od slabijih redovno kiksam.
Sutra nas ceka jos jedno tesko gostovanje
![]()