Ma istina da je sve ovo samo igra, medjutim u covjeku se javi onaj neki osjecaj rivalstva i dokazivanja, zelis biti najbolji u onome sto radis/igras i sto igraju jos stotine tisuca drugih menadjera, stoga zelis da si ravnopravan sa drugima i da je igra sto realnija, otezavajuca okolnost je kad jos i zavolis tu igricu
Sve je to samo igra ali svi mi koji je aktivno igramo, ulazemo svoje vrijeme u nju i ne zelimo da imamo osjecaj da uzalud trosimo to vrijeme, stoga razumijem frustracije.
Azure, ja ti preporucujem da ostanes i igras dalje, mozda dodju i bolja vremena. Sve ti je to u glavi, ja smisljam neku svoju pricu u vezi mog kluba a koja se mijenja sa zivotnim okolnostima. Sad imam vremena posvetiti se klubu pa se tako i ponasam, uskoro krecem raditi pa necu imati toliko vremena pa ce se i prica u mojoj glavi malo promijeniti. Zamisli da si trenutno na udaru sudaca i nogometnog saveza, da ti ne daju da napredujesali ti se i dalje boris, ako te zanima primjer iz realnog zivota, pogledaj kako je Splitskom Hajduku u nasoj ligi i sve ce ti biti jasno
A ako ti se ne da, sta da ti kazem, poslusaj od Shadowa savjet, blokiraj aplikaciju i nakon 70 dana vise neces imati kluba..

4Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

-7
-1

Reply With Quote