Results 1 to 10 of 12
Like Tree4Likes

Thread: Kako da trajno izbrišem klub sa profila ,da ne postoji i da ga drugi ne mogu koristit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Ma imaš pravo Slobodni stvarno mi je igrica ušla u krv,što bi se reklo i stvarno sam uložio mnogo truda i ljubavi u svoj klub da bih ga brisao.
    Želim samo da odagnam onaj osjećaj da neko (moderatori, admini ,nordeus ili bilo ko) može jednim klikom poništiti sav moj trud. Shvatam da je ovo ipak samo igrica i nastavljam dalje ...............možda me nekad i krene
    Aleksandar Ilok likes this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Azur Azo Karamehic View Post
    Ma imaš pravo Slobodni stvarno mi je igrica ušla u krv,što bi se reklo i stvarno sam uložio mnogo truda i ljubavi u svoj klub da bih ga brisao.
    Želim samo da odagnam onaj osjećaj da neko (moderatori, admini ,nordeus ili bilo ko) može jednim klikom poništiti sav moj trud. Shvatam da je ovo ipak samo igrica i nastavljam dalje ...............možda me nekad i krene
    Drago mi je da si tako odlucio
    Sezona 27, Level 27

Newbie
    igra je bila ekstra,mislim da je i sada-al samo zato sto mi je nekako bolja od menadzera onog sto inastaliras fm 2013/4 il koji vec postoje,ne znam zasto imam taj utisak...ja eto kolko igram a 22 sam lvl,pao sam 12 puta sigurno,i to je sramota i tad kad sam pao bio sam uvek statisticki kao onaj prvi jak.ne znam na kom principu radi top eleven al mislim da kvalitet,taktike,moral i sta jos tu ima da to utice bukvalno 15% mozda i manje.tako je kod mene.....posebno ove sezone koju mozda opet padnem bez obzira sto sam cist skaut u ligi.to oko taktika,ja sam skino i ovde i gore od onih protivnicka form i moja form,to nema uticaja kod mene...primer lik slabiji 1,5 zvezdice,igra 4-4-2 i ja uski dijamant sa ful pozicijama i puknem i u rezulatatu sad ne znam koji al statistika mi bude 4(2)-12(7) otp,cak mi bezi i u posedu,a ja pratim na domacen terenu+pun stadion 211.000
    mislim da treba da se dosta poradi na top11
    ko sto ovaj gore kaze da ipak ne mos da je obrise tako ni ja ne mogu,sastivni deo mi je dana ono hehehe.al kad vidim 3 poraza zaredom od 2-3 zvezdice slabiji i to jos po 3,4:0 ono ne znam.......il kad mi neki debil onako se tuce na aukciji puknem 30 tokena sto ustedim po sezoni i onda jos biduje 3-4 igraca i tu ostavi 30 tokena...ne svidja mi se to niakako sto neki kupuju po 500 tokena ,al ssta tu da se radi