Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Like Tree4Likes

Thread: Kako da trajno izbrišem klub sa profila ,da ne postoji i da ga drugi ne mogu koristit

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    10
    Ja razumijem da nije osnovni cilj nijedne igre na fejsu da prevashodno nas zabavi, nego da se zaradi novac na njoj.
    Pošto sam trgovac po zanimanju znam da je osnovno pravilo što više uložiš i ponudiš više ćeš i zaraditi.
    Zašto recimo da ja kupim 500 tokena i napucam tim kad sve opet zavisi od faktora sreće i svaka šuša može da me dobije.
    Dobro reće predhodnik ,mora se još mnogo raditi na igrici. Na neki naćin se mora značajno povećati uticaj morala igraća, broja zvjezdica tima i igraća, taktike i forme a smanjiti faktor sreće i virtualne slučajnosti. Ne smije se dešavati kad su značajne razlike u kvalitetu ekipe a naročito protiv neaktivnih timova da gubimo utakmice. I u stvarnom životu kad Barselona igra protiv Čukaričkog radničkog nema tog faktora sreće i trenutnog pada forme koji bi Čukarićkom donjeo pobjedu.
    Kada bi tako bilo onda bi se mnogo viće kupovali tokeni za keš ,jer bi to imalo svrhu i bili bi zadovoljni i mi ,igraci ali i Nordeus i T11 !

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    tacno tako...primetio sam jednu veliku nerealnost a to je da,npr: kad igram prijateljsku sa nekim manjim levelom 1 lvl sam igrao zadnji put nocas valda,drugar zakazo ono(dobro su napravili ono da ne mogu da mi se povrede kad ja ne zakazujem i da se ne cede igraci)pobedim 3:0,22lvl protiv 1lvl,statistika je bila negde oko 10(6)-14(5) za mene,e to je jako nerealno kontam....mnogo napada 1lvla kvalitet mu oko 13-14

Page 2 of 2 FirstFirst 12