I meni je isto drago da sam ovde I ti si isto jedan od mojih najboljih navijaca Pozdrav!
I meni je isto drago da sam ovde I ti si isto jedan od mojih najboljih navijaca Pozdrav!
Ja sam juče uzeo bodove u LŠ naravno zahvaljujući strijelcu, ali i golmanu koji je odbranio penal pred kraj utakmice.
U kupu baš onako fin poraz kući.
I onda kad ne pratiš i ne nadaš se pobjeda u gostima u ligi.
Kako mi je bio tim prvog dana nove sezone
Kako mi je bio tim 2 dana nove sezone... Ponosim se mog tima hehe
Poletu nije loše krenila sezona. U Kupu smo jedva prošli protiv malo jače ekipe, 3:1 doma i 0:1 u gostima. Sutra nas čeka uzvrat u drugom kolu nakon 2:2 u gostima.
U Ligi prvaka imamo jednu pobjedu, 3:1 doma protiv podjednake ekipe.
U Ligi imamo pobjedu i poraz, drugu smo izgubili s 2:3, nakon što smo vodili 2:0 do 65. minute.
Hvala svima na dobrim željama, ako budete u prilici navratite do Paga. Sad se moram spremiti za posao, živili!
Uvjerljiva pobjeda u 2. kolu lige prvaka. Posto je suparnik dosta slabiji, priliku su dobili novi igraci koji jos uvijek nisu neizostavni clanovi prvih 11 kao i neki koji su manje igrali, upravo su oni zabili 3 od 4 pogodtka a jedan od njih, MC Males je odlicnom partijom obezbijedio mjesto u prvih 11 zasad..
U 16.46 nas ocekuje veoma vazan gostujuci prvenstveni mec protiv trenutno drugoplasiranog na tablici.
Ovo je vjerovatno zadnje pojacanje za ovu sezonu
Evo malo da vam prenesem slavlja od sinoc u kafani nakon osvajanja titule u zenskoj odbojci...