Ove sezone mi se sve prvenstvene utakmice igraju izmedju 21-22h
Ceo dan cekanje...
Ove sezone mi se sve prvenstvene utakmice igraju izmedju 21-22h
Ceo dan cekanje...
Svake sezone je drugacije...
u ligi minimalna pobjeda s obzirom da je i ovaj klub bio slab pobjedili smo 1:0 fc stefana i to iz penala u 69 min kad je dobio ovaj direktni crveni da nije bilo penala zavrsilo bi bez golova ovako smo pobrali sva 3 i drzimo 2 boda prikljucka sa satunom s kojim igramo drugi tjedan u srijedu bitka za 1 mjesto i da osvojimo nesto
statistike utakmice posjed lopte 62:38 ucinak 11:0
ljestvica nakon 20 kola jos se 2 utakmice kasnije igraju mi drzimo prikljucak sa vodecim satunom kao sta sam malo pre reko
Nova ligaška pobjeda, utrka za naslov se nastavlja.
Jos prekjucer sam imao sedam bodova prednosti nad drugim, pa jucerasnjim remijem ta razlika se spustila na 5 boda. Danas smo igrali sa nasim starim rivalima koji su nam cesto znali zagorcati zivot, u slucaju remija ili poraza ne bi bilo dobro, jer sutra igramo sa najjacim timom lige i u slucaju poraza izgubili bi prvo mjesto. Zato je danas bila iznimno vazna utakmica protiv Diana FC.
Poveli smo u 18.minuti i da ja sad ne duzim, do samoga kraja smo strahovali jer je protivnik odlicno igrao i imao nekoliko velikih prilika za pogodak.
No kao i jucer u kupu, opet Ceran udarcem iz daljine rjesava pitanje pobjednika i tako smo ostvarili veoma vaznu pobjedu, te je ratzmak i dalje 5 bodova pa u slucaju sutrasnjeg poraza i dalje cemo biti prvi i sve imati u svojim rukama...
Sutrasnji protivnik...
Navijaci
Molim sve koji mogu, da sutra dodju na utakmicu sezone, veliki tj najveci derbi u nasoj ligi a i sire.
Nastavlja se borba za LS, za sada smo 4
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО