Pa, ja sve tako kao mislim biće bolje, a već treća sezona kako ide sve gore i gore. Mislim fazon je u tom što se više trudim gore prolazim. Nemam pojma.
Liga izgubljena, bit ću 2. al sam osvojio najteže natjecanje, kup. Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! B|
Liverpool F.C - prva sezona
danas prava golijada na anfieldu igraci raspolozeni utrpali smo slabom baselu 9 komada pobjedili 9:0 basel doma i drzimo 1 mjesto 2 kola prije kraja smo vodeci drzimo ove iza 2 boda sutra igramo sa slabim opet sa yasothon spirit u gostima a adidas fc igra sa talijanom vicchio ako odigraju remi dobro za nas naslov je tu ako izgubi mi u zadnjem kolu moramo pobjedit adidas fc doma pred svojim navijacima i uzet naslov bit ce to pun stadion do posljednjeg mjesta ispunjen.
statistike utakmice posjed lopte 80:20 ucinak 56:0
ljestvica nakon 24 kola 1 smo imamo bolju gol razliku od svih 88:5 talijan vicchio 2 boda zaostaje adidas 4 boda kao i satun koji remiziro tek 2:2 igro sa sc alfabetom polako gubi bitku jer je slab mnogo i nemoze pratit vise vodece
I danas jos jedna uvjerljiva pobjeda uz jucerasnju.
Denis FC 1-4 Chelsea FC
Odlicna utakmica, drago mi je vidjeti ovako oraspolozenu momcad jer drzimo prvo mjesto, ali samo smo za jedan bod ispred drugog. Mogla je biti i uvijerljivija pobjeda, ali Ricardo Valdez je profulao penal. Losa vijest je ozljeda standardnog prvotimca, veznjaka Greogoria. Ocekuju nas jos dvije 'lagane' utakmice za potvrdu titule.
NK Kosavin
NK Dunav Ilok - pobjednik lige, sezona 11
Evo dakle osvojili smo prvenstvo dva kola prije. Igrali smo danas jedan od najvecih derbija sa starim konkurentom i pobijedili tesko ali zasluzeno sa 1-0, a nas prvi pratitelj ATLANTA je remizirao u gostima protiv posljednje ekipe na ljestvici. Nismo se ovome kiksu nadali..ali bolje za nas
Hvala svim navijacima koji su nam pomogli da dodjemo danas do pobjede a ujedno i naslova.
Sutra sa pocetkom u 18.37h igra se finale lige prvaka, pa tko bude mogao, neka dodje da me podrzi