Liga izgubljena, bit ću 2. al sam osvojio najteže natjecanje, kup. Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! B|
Liverpool F.C - prva sezona
danas prava golijada na anfieldu igraci raspolozeni utrpali smo slabom baselu 9 komada pobjedili 9:0 basel doma i drzimo 1 mjesto 2 kola prije kraja smo vodeci drzimo ove iza 2 boda sutra igramo sa slabim opet sa yasothon spirit u gostima a adidas fc igra sa talijanom vicchio ako odigraju remi dobro za nas naslov je tu ako izgubi mi u zadnjem kolu moramo pobjedit adidas fc doma pred svojim navijacima i uzet naslov bit ce to pun stadion do posljednjeg mjesta ispunjen.
statistike utakmice posjed lopte 80:20 ucinak 56:0
ljestvica nakon 24 kola 1 smo imamo bolju gol razliku od svih 88:5 talijan vicchio 2 boda zaostaje adidas 4 boda kao i satun koji remiziro tek 2:2 igro sa sc alfabetom polako gubi bitku jer je slab mnogo i nemoze pratit vise vodece
![]()
I danas jos jedna uvjerljiva pobjeda uz jucerasnju.
Denis FC 1-4 Chelsea FC
Odlicna utakmica, drago mi je vidjeti ovako oraspolozenu momcad jer drzimo prvo mjesto, ali samo smo za jedan bod ispred drugog. Mogla je biti i uvijerljivija pobjeda, ali Ricardo Valdez je profulao penal. Losa vijest je ozljeda standardnog prvotimca, veznjaka Greogoria. Ocekuju nas jos dvije 'lagane' utakmice za potvrdu titule.
![]()
NK Kosavin
NK Dunav Ilok - pobjednik lige, sezona 11
Evo dakle osvojili smo prvenstvo dva kola prije. Igrali smo danas jedan od najvecih derbija sa starim konkurentom i pobijedili tesko ali zasluzeno sa 1-0, a nas prvi pratitelj ATLANTA je remizirao u gostima protiv posljednje ekipe na ljestvici. Nismo se ovome kiksu nadali..ali bolje za nas
Hvala svim navijacima koji su nam pomogli da dodjemo danas do pobjede a ujedno i naslova.
Sutra sa pocetkom u 18.37h igra se finale lige prvaka, pa tko bude mogao, neka dodje da me podrzi
Prvenstvo 24.kolo
Odlican mec,ali sve je pokvario taj gol sto smo primili od ekipe koja je poslednja na tabeli...elem,nadamo se 26-0-0 tituli...
![]()
Sada najteza odluka, koga prodati ?! a svi su mi dragi, bas posebna sezona.
Cestitam svima koji su osigurali titulu..
NK Kosavin
koje sranje, nadjem igraca dam token i kaze niste kvalifikovani za sl. rundu i dole ono ponudi 1T zaledjeno, oo svasta ode 1t dzaba ipak sluzi![]()
Ekipa evo jedna temica gdje mozemo opusteno o svemu, da ovu ovdje ne trolamo..pa eto, kad imate komentirati neki sportski dogadjaj ili nesto..pici tamohttp://forum.topeleven.com/razno/238...tml#post241009