Cestitke svima na naslovima...
Real zavrsava sezonu kao 2. ili 3.,sasvim nevazno-vazno da i slj.sezonu igramo LS.U LS smo ove dogurali do 1/2 i tu nam je bio kraj...S obzirom da sam na najvisim nivoima i da su timovi manje-vise izjednaceni mogu biti i zadovoljan,jos kad uzmem u obzir podatak da sam imao invalide od golmana koji su u ligi i previse golova primili a najefikasniji tim imam...A i to da vec 3-4 sezone na mom nivou nema gotovo nikako botova.Zato spremamo cistku na pocetku sezone i nadamo se da ce ih biti u narednoj...
Evo tabele
Nisi valjda ljut sad, sta da ti kazem, imali ste isti broj bodova i otisao sam na stranicu random.org i sistem je svoje odradio.. https://www.random.org/ tamo sam ti sliku stavio.
Ako na mom nivou nema botova,zato ima na nizim koji su na granici za * vise i na kojima se uvijek dobro zaradjuje pocetkom sezone,pa cemo lagano da ocistimo pola ovog tima,od 25 igraca...
I neznam kako da se zahvalim mom drugu Ivanu koji mi je za ovu sezonu namjestio 3 igraca,a za sljedecu vec spremio 3...A najvjerovatnije da igramo ligu zajedno slj. sezone.HVALA DRUZE!
Ja prodao vec jednog, nego daj ozbiljno sad, vec sam slao utjesne nagrade kad je netko bio drugi, jbga sad mogu a kad ne budem mogao onda necu, daj da ne trolamo, posalji mi koji dres hoces, ti si meni dolazio na tekme a ja na tvoje bas i nisam, tako da eto da se oduzim, posalji i gotovo, necu vise da trolam