Za 2 tokena doveden je novi igrac da jos malo pojacamo obranu.
Sad vec tim na nesto lici, jos cemo vjerovatno uzeti novog golmana i kvalitetnijeg DMC no necemo zuriti vec kad se ukaze prava prilika..
![]()
Za 2 tokena doveden je novi igrac da jos malo pojacamo obranu.
Sad vec tim na nesto lici, jos cemo vjerovatno uzeti novog golmana i kvalitetnijeg DMC no necemo zuriti vec kad se ukaze prava prilika..
![]()
Ove je sad nezahvalan zadat...imamo napadaca 5 zvijezdica kojem malo treba do skauta (iako je star) a koji je na klupi, ovu dvojicu koja mi igraju jednostavno ne mogu zamijeniti, Pesic stalno dobija visoke ocjene, ne zabija bas toliko puno (iako je prosle sezone bio medju top 5 strijelaca lige) ali je zato paklen asistent, a Djukanovic mi ima 4 zvijezdice, vec dvije sezone je prvi strijelac kluba, odlicno igra jedan na jedan (kod njega se specijalna osobina bas vidi) i sto je najvaznije ove sezone je odlicno krenio i vec ima 3 gola na kontu.
Jos jedan novo kupljen igrac na poziciji MC mi je na klupi, Milicevica ne mogu maknuti jer je stvarno odlican a ovaj novi nije bas krenio kako sam ocekivao, a onaj od prosle sezone je skroz podbacio pa mu mozda krene ove sezone...
Nezahvalan odabir posto cu isto mozgati i oko golmana, istina da ima 4 zvijezdice i da bas u ove dvije sezone nije nesto posebno pokazao, no ove kao da se budi..dosta sam zadovoljan sa njim.
Dvije sasvim različite utakmice danas, otvorili smo dan sa vrlo efikasnom utakmicom i visokom pobjedom protiv lakšeg protivnika u ligi
Dok se u Ligi prvaka desilo sasvim suprotno i došli smo samo do boda protiv suparnika od kojeg smo drastično jači naša kvaliteta je 40.7 dok je njegova tek 25.4. Ipak bolje da se takav rezultat desio u prvom kolu nego kasnije, i dalje je sve na nama i računamo na prolaz skupine
![]()
Upravo vodimo ja i moj stozer pregovore od prelasku iz sadasnjeg kluba u novi. Katastrofalan start sa dvije izgubljene utakmice i nerijesenim rezultatom doveo me do ovoga. Moram promijeniti okolinu i vracam se u sto nizu ligu i izgraditi novi veliki svijetski klub.
NK Kosavin
Izasla je i moja liga i gore nije mogloLigu sampiona i kup su vec zadnje 3 sezone nemoguca misija za mene ali sam makar imao sanse u ligi a sada sam sa onima koju ulazu ozbiljan novac.
Ova dvojica su najjaci i borice se za prvo mesto (zadnje 4 sezone njih dvojica osvajaju kup i ls). Nemojte da vas zavara sto su im slabe ekipe,nisu se jos pojacavali, ovo su im ekepe od prosle godine i verovatno uveliko bilduju igrace. Ostali su ili u mom rangu ili malo jaci od mene tako da bi prolazak u prvih 7 bi bio veliki uspeh, a evo i mog tima
Prva postava je veoma solidna cetvoro njih ce uskoro biti 7* a ostali ce sredinom ili pred kraj sezone biti 7*. Trebaju mi jos MR i ML ali ih ne mogu pronaci, igraci od 5* na transfer listi uopste ne postoje tako da svi kupuju skaute a i tu treba biti brz jer ako ne ih ne kupim na vreme tj. rano ujutru ostaju samo starci, trenutna lista je ocajna
Najmladji na listi ima 26 godina i samo su 2 igraca kvaliteta 173 ostali daleko ispod.
Jedino sto je pozitivno je da ako udjem medju prvih 7 u ligi, sledece sezone necu gubiti zvezdice![]()
Ako je greška do sistema tokeni će biti vraćeni. Naravno sa podrškom mora da se vidi.
Igram ligu višeg nivoa nažalost:
Prva utakmica i remi:
Novi igrač:
Protivnik iz kupa:
Sve u svemu čupavo.
Pregovori uspjesno zavrseni! Odmah nakon slijetanja u London popodne sam imao utakmicu. Dobio sam priliku odmah biti na utakmici i posloziti momcad sto i nije bilo bas najbolje, ali sve je ispalo kako treba.
Evo kako je zavrsilo..
Evo i momcadi..ima tu dobrih pojedinaca, a za Vrsaljka predosjecam da ce postati legenda Chelsea.
Sada idem zatraziti promjenu grba i dresova.
Zadovoljan sam za pocetak
NK Kosavin
Iznenadjujuce dobar pocetak u ligi. Gostovali smo kod Borca, tima sa kojim sam prije dvije sezone igrao u skupinama lige prvaka. Kod kuce me je glatko dobio a u zadnjem kolu sam ga jedva dobio sa 2-1 i to je bila kljucna pobjeda za prolazak skupine. Onda smo se opet susreli u finalu lige prvaka, ja nisam bio aktivan i igrao sam sa ozljedjenim igracem i glatko me je dobio 3-0.
Osveta je bila slatka
A sutra novi osvetnicki pohodProtivnik nam je tim kojeg vodi menadjer od kojeg smo neki dan izgubili 47 tokena na aukciji za golmana, nadam se da ce mu prisjesti taj golman
![]()
lagana pobjeda u ligi protiv spucke njemca nekog od 6:0 i na otvaranju smo uzeli prva 3 boda a i zasjeli smo na 2 mjesto table ovaj prvi je zabio 1 gol vise od nas pa je 1 lp igramo kasnije u 23:33 protiv a.s orca
ljestvica 1 kolo 2 smo tek je pocetak
![]()
Moja današnja priča...
Danas je Hajduk imao dvije utakmice. Prvo smo gostovali kod drugoga najjačega kluba u grupnoj fazi Lige prvaka Melodiest FC , Hajduk 1911 je prvi. Izgleda da je Tomislav odabrao odličnu taktiku za ovu utakmicu a to je potkrjepljeno i rezultatom.
Stanje u grupnoj fazi Lige prvaka je zadovoljavajuce ...
Također su "izviđači" pronašli drugi najjači klub od svih u Ligi Prvaka , Desni FC , kojega vodi Slovenac Desni Oreh , naravno na papiru najjači klub od svih sudionika Lige Prvaka je Hajduk 1911
Evo usporedbe Hajduka i Desnoga ...
Poslje gostovanja u Sloveniji odmah smo se vratili nazad u Livno , Bosnu i Hercegovinu da budemo domaćin klubu Princely FC kojega vodi iračanin Stefan ...
Stefan se baš nije dobro proveo na gostovanju , primio je tri komada ...
Također čeka se večerašnja utakmica da se okonča prvo kolo Lige ...
"Izviđači" su pronašli najjačega protivnika prema papiru koji se nalazi u Ligi skupa sa Hajdukom , pa evo usporedbe ta dva kluba ...
Hajdukovi igrači zaslužili su dobar odmor jer sutra putuju u Maroko na gostovanje u kupu kod Cranky FC. Hajduk će to odmah pokušati riješiti u gostima a možda i ne jer ima također još jedno neugodno gostovanje tj. Hrvatski derbi ...
![]()