Izasla je i moja liga i gore nije moglo Ligu sampiona i kup su vec zadnje 3 sezone nemoguca misija za mene ali sam makar imao sanse u ligi a sada sam sa onima koju ulazu ozbiljan novac.

Ova dvojica su najjaci i borice se za prvo mesto (zadnje 4 sezone njih dvojica osvajaju kup i ls). Nemojte da vas zavara sto su im slabe ekipe,nisu se jos pojacavali, ovo su im ekepe od prosle godine i verovatno uveliko bilduju igrace. Ostali su ili u mom rangu ili malo jaci od mene tako da bi prolazak u prvih 7 bi bio veliki uspeh, a evo i mog tima

Prva postava je veoma solidna cetvoro njih ce uskoro biti 7* a ostali ce sredinom ili pred kraj sezone biti 7*. Trebaju mi jos MR i ML ali ih ne mogu pronaci, igraci od 5* na transfer listi uopste ne postoje tako da svi kupuju skaute a i tu treba biti brz jer ako ne ih ne kupim na vreme tj. rano ujutru ostaju samo starci, trenutna lista je ocajna

Najmladji na listi ima 26 godina i samo su 2 igraca kvaliteta 173 ostali daleko ispod.
Jedino sto je pozitivno je da ako udjem medju prvih 7 u ligi, sledece sezone necu gubiti zvezdice