Results 1 to 10 of 953
Like Tree2354Likes

Thread: Sezona 52. - 06.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Gushter View Post
    Ujutro ima više botova i manja je aktivnost, ja jutros uzeo napadača 5 skill poena do skauta i došao me dva tokena, nakon njega uzeo sam i jednog DR za isto dva tokena. Međutim zna se desit da ujutro nema kvalitetnih igrača i isto tako i ujutro možeš naletit na biding war (iako rijeđe nego popodne)
    Evo priznajem sram me, ali ja jos nisam skontao kako se vidi koliko mu skill poena treba do skauta? Ja uvijek uzimam igrace kojima treba jedna ocjena do skauta, pa brzo to ide, no kako vidis koliko mu tocno skillova treba?
    Sezona 27, Level 27

Rookie Gushter's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Evo priznajem sram me, ali ja jos nisam skontao kako se vidi koliko mu skill poena treba do skauta? Ja uvijek uzimam igrace kojima treba jedna ocjena do skauta, pa brzo to ide, no kako vidis koliko mu tocno skillova treba?
    Odeš na igrača i na tab skills pa izračunaš, a ima i on-line kalkulator napravljen baš za to Top Eleven - Online Spreadsheets - EditGrid

S tim da ako ulaziš preko moba na TL i igrača onda vidiš samo ukupni Q, a ne i koliko skillova ima odnosno koliko mu nedostaje do sljedeće zvijezdice

Odeš na igrača i na tab skills pa izračunaš, a ima i on-line kalkulator napravljen baš za to Top Eleven - Online Spreadsheets - EditGrid

S tim da ako ulaziš preko moba na TL i igrača onda vidiš samo ukupni Q, a ne i koliko skillova ima odnosno koliko mu nedostaje do sljedeće zvijezdice
    Aha znaci izracunam, sad si mi sve rekao

Uopce ne znam sta gledam u ovom kalkulatoru, no dobro, valjda cu nadoc.
    Sezona 27, Level 27

Rookie Gushter's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Aha znaci izracunam, sad si mi sve rekao

Uopce ne znam sta gledam u ovom kalkulatoru, no dobro, valjda cu nadoc.
    Npr. Ja sam level 6 znači meni igrač postaje skaut kada mu Q dođe do 50. znači Defense, Attack i Physical & Mental zajedno iznose 150

U taj kalkulator u polje Type your manager level upišeš svoj level i u polja Defense, Attack i Physical & Mental upišeš kvalitete svog igrača. I onda ti on izračuna. I u polju Skill Points to Next Star ti piše broj skillova koliko mu treba do sljedeće zvijezdice.

Evo primjer za moj level i mog igrača:

Last edited by Gushter; 04-10-2014 at 05:26 PM.

Npr. Ja sam level 6 znači meni igrač postaje skaut kada mu Q dođe do 50. znači Defense, Attack i Physical & Mental zajedno iznose 150

U taj kalkulator u polje Type your manager level upišeš svoj level i u polja Defense, Attack i Physical & Mental upišeš kvalitete svog igrača. I onda ti on izračuna. I u polju Skill Points to Next Star ti piše broj skillova koliko mu treba do sljedeće zvijezdice.

Evo primjer za moj level i mog igrača:
    E to prijatelju hvala ti, skonto sam to za kalkulator ali nisam bio siguran da li dobro radim, sad vidim da jesam, u svakom slucaju hvala, ovo je veoma koristan podatak.
    Sezona 27, Level 27