Barney moj ti je savet da prodaješ dobre igrače koji imaju veću vrednost (npr. nekog od 3 zvezdice koji ima veću tržišnu vrednost) i da za te pare kupiš igrače sa po 4 ili 5 zvezdica.
Npr. prodaš igrača mladog sa tri zvezdice i vrednošću 600K i za te pare kupiš dvojicu malo starijih, ali sa npr. 5 zvezdica![]()
Pa noću se fino da kupiti igraca, evo ja sam jučer prodao golmana od 20 godina ocjena 18 za 480k, a noćas kupio igrača 22 godine,a a ocjena 21 za 100k manje. Puno lakše se noću izboriti za igrača, a ja ionako po noći obično gledam košarku, pa usput kupim što god![]()
Evo ko hoće može da se učlani u grupu
http://forum.topeleven.com/groups/to...ew-serbia.html
Ako link ne vodi do grupe (a trebalo bi), onda u grupama potražite naziv TOP11 CREW SERBIA![]()
Vazna pobjeda u ligi, osvetnica misija No3 uspjesno je privedena kraju..
Sutra igramo protiv jednog od najjaceg kluba u ligi, tek neznatno sam jaci od njega. Dakle nema vremena za opustanje, svako kolo nas ceka neka napeta i uzbudljiva utakmica.
Hendikep je taj sto zbog zutih crvena nece igrati nase najvece pojacanje, obrambeni igrac Pascalau
Last edited by Aleksandar Ilok; 04-10-2014 at 04:10 PM.
Liga šampiona 2.kolo
Auuuu teskog li gostovanja ljudi moji...pokupili smo sav plen iz Madrida...
Pobeda velika kao kuca
![]()
evo i druge pobjede u ligi prvaka pobjedili smo kao gost fc Barcelonu 1:3 pocelo je lose vec u 36 zabija Barcelona za 1:0 i tako je ostalo do prvog poluvremena no u nastavku sasvim druga prica prvo je pedalino posluzio toma i zabio za 1:1 u 56 min i kad se vec mislilo da ce zavrsit remijem desio se preokret u samo 2 min i to iz kornera nabacio je sturridge a glavom pospremio toma u 87 min za 1:2 a onda u 89 novi sok za domace sturrigde ide sam s golmanom jedan na jedan i salje loptu u nebranjeni kut mreze za veliku pobjedu od 1:3 i tu je prici bio kraj i Barcelona je morala cestitati liverpoolu na dobroj partiji i zasluzenu 1:3 pobjedu i sad u lp 2 pobjede 6 bodovaprvenstvo igramo kasnije u 22
ljestvica u lp 2 pobjede 6 bodova![]()
evo statistike posjed je bio na nasoj strani 47:53 ucinak udaraca 14:30![]()
![]()
Last edited by flydragon; 04-10-2014 at 05:12 PM.
A koliko recimo treba bit to da sa recimo 3 zvjezdice igrač ode na 4? I jel to moguće uopće? Imam jednog od 19 god. njega mogu trenirat još 5 god xD
EDIT: Prebacio sam jednoga sa 3 na 4, tj. kapetana.
Last edited by BarneyStinson; 04-10-2014 at 06:17 PM.
Liverpool F.C - prva sezona