2354Likes
-
Apprentice
Gubimo u 15. minuti 0-2, pomislio sam da smo ispali, ali onda krecemo! Do kraja poluvremena 2-2, a u 51. 3-2 vodimo. Vjerovao sam u prolaz, ali samo do 72. kada Mikail Koyu FC postavlja rezultat na 3-3 i nakon samo par minuta na 3-4. Odlicna utakmica, ali ne za mene.
Razocarenje, ogromno.
NK Kosavin
-
VIP
Dakle upisana je nova pobjeda u ligi na gostovanju protiv starih rivala, zlata vrijedna pobjeda jer sutra igramo protiv drugoplasiranog i protiv uvjerljivo najjaceg tima u ligi paje bodovni razmak i dalje 4 boda sto znaci da u slucaju poraza i dalje cemo biti na prvom mjestu (mada o porazu ne razmisljamo )
Krenuli smo sa formacijom 4-4-2
No nije pocelo dobro, nakon pocetnog ispitivanja snaga i vecinom borbe na sredini terena, domacin prvi dolazi do vodstva u 25. minuti. Pred kraj poluvremena mijenjamo malo taktiku pa ML i MR guramo naprijed na pozicije AML i AMR no do poluvremena se rezultat nije mijenjao.
Promijenili smo taktiku te umjesto jednog napadaca stavljamo DMC i igramo u 4-5-1 V style.
Cim se krenilo sa centra, nas napadac Pesic radi pravi slalom prema protivnickom golu, u trku je prosao cijelu obranu Diane i donosi nam u 46. minuti izjednacenje.
Taktika ostaje ista no u 58. mijenjamo jednog MC a u 77. minuti radimo pokazalo se kljucnu izmjenu i promjenu taktike. Upravo mijenjamo tog DMC za jednog AMC koji je rezerva i koji bas ne pokazuje dobre partije no zbog ozljeda nekih igraca nismo imali izbora, dakle igramo veoma ofanzivno, totalno napadacki i upravo taj igrac, AMC Ruiz u 83. minuti rjesava mec predivnim pogotkom sa 25.metara.
I dalje smo 100% u ligi sto se ni u snu nismo nadali.
Kao sto vec rekoh, veoma vazna pobjeda jer sutra igramo derbi svih derbija, protiv starih rivala ATLANTE ujedno i najkvalitetnijeg tima liga, za skoro 4 ocjene je jaci od mene i bit ce jako jako tesko, bio bi iskreno zadovoljan i bodom.
Dakle ako izgubimo priblizit ce nam se na bodd zaostatka..a to nije dobro, no pobjedom cemo pobjeci na velikih 7 bodova prednosti stoga je sutrasnja utakmica od velikog znacaja i trebat cu potporu svih mogucih navijaca
Last edited by Aleksandar Ilok; 04-15-2014 at 06:39 PM.
-
Serbian Forum Moderator
-
Serbian Forum Moderator
-
-
Rookie
-
Apprentice
-
Serbian Forum Moderator
Aleksandar Ilok,flydragon,Gushter,Volf,Crni,Tomislav Cacija,BarneyStinson,hrgamrga,Macva FC drz' te se braco...ostalo je jos puno da se igra...
-
ma naravno jos smo daleko od kraja puno je bodova u igri
-