2354Likes
-
-
Rookie
-
Mozda ovo nebi trebao pisat ovdje>
Nije mi jasno lvl3 sam i dobro mi ide ali u kupu upo sam sa lvl5 i 6 svi su puno jaci odmene ja nekako i dalje se provlacim evo play off sam prosao a igrao sam protiv tima koji je lvl6
-
Serbian Forum Moderator
Ko hoce da bude moj ortak na utakmici u cetvrtak...
Ako neko zeli na utakmicu Partizan - Jagodina neka se javi...
Karta je totalno besplatna,samo nek plati neko pivo i to je to...
-
Apprentice
-
VIP
Pisao sam veliki izvjestaj, najveci do sad.. no progutalo mi post i evo sad kratki pregled
Velika pobjeda u ligi danas, i to nakon sto smo imali 1-0 u 17.minuti ostajemo bez igraca manje ali nas golman brani penal. No iskreno mislio sam da ce nas pojesti a mi u 38. povecavamo prednost a u 55. dajemo jos jedan gol i rjesavamo mec. Protivnik je dosta jaci od mene kao sto ste mogli vidjeti, prosto nevjerovatno kako smo uspjeli i to sa igracem manje.
U ligi i dalje 100 postotni
Hvala mojim vjernim navijacima
A onda ogromno razocarenje u kupu...u gostima sam izvukao 1-1 i ovo je trebalo biti rutinski prolaz..jaci sam, imao sam navijace, on je neaktivan..ali zavrsilo je 2-2 i ispao sam, hebeno prokletstvo kupa se nastavlja..
Ali bilo je i tu mnogo drame, gubio sam 2-0 na poluvremenu a u drugom dijelu zabijam drugi gol i nada je zivjela do samoga kraja no nismo zabili gol..
Jako smo razocarani ovim ispadanjem, nadam se da to nece utjecati na moral nasih igraca, mada ovo ispadanje stvarno boli, ne sjecam se kad smo ovako dobro igrali, htjeli smo proci batrem 4 runde i ostvariti najbolji rezultat ikad u kupu no eto...ne znam sta reci
-
-
Serbian Forum Moderator
Alex,bas bzvz covece...
-
VIP
Originally Posted by
NTNK
Alex,bas bzvz covece...
Sranhnje totalno, igram kao nikad do sad i izbaci me neki neaktivni lik od kojeg sam jaci i imam veliku podrsku. Ja ne znam ali meni je taj kup proklet ali necu odustati dok ga ne sovojim
-
Serbian Forum Moderator
Znam kako ti je...desava se to iz sezone u sezonu...mada ja se vise sa KUP-om ne opterecuje,osvojio sam ga i to je to...