Nova pobjeda u ligi u preuzimanje prvog mjesta
Danas je uzvrat u kupu, nadam se da će biti dovoljni 3-1 iz prve utakmice.
Recite mi bi li bilo pametno da mu utreniram one on one scorer ili da mu dižem skillove samo?
![]()
Nova pobjeda u ligi u preuzimanje prvog mjesta
Danas je uzvrat u kupu, nadam se da će biti dovoljni 3-1 iz prve utakmice.
Recite mi bi li bilo pametno da mu utreniram one on one scorer ili da mu dižem skillove samo?
![]()
Jos jedan tezak protivnik je pao, oba dva gola su pala u drugom poluvremenu.
Oh koje izenadjenjeprotivnik sa kojim sam se prosle sezone borio za naslov do zadnjega kola je sada drugi.
![]()
bili smo na teskom gostovanju u italiji tacnije u firenzi gde smo pobjedili vicchio 1:2 pocelo je dobro vec u 8 min na asistenciju colchera amberg pogađa za 0:1 no domaci vec u 20 min vracaju na 1:1 strelac za domace bio je grdinic i to je bilo sve u prvih 45 min u drugom poluvremenu imali smo jos par sansi ali to je sve odlazilo preko gola i onda konacno u 67 min sallaku se sjurio sam s golmanom i donosi vrijednu pobjedu od 1:2 i tako mu nanesli 1 poraz u prvenstvu ovom pobjedom smo trenutno vodeci u prvenstvu jos se kasnije 2 utakmice tako da u slucaju pobjede satun ksn protiv yasothon spirit bit cemo 2 ako izgube ostajemo prvisutra imamo 2 utakmice a prva je u ligi prvaka igramo sa slabasnim fc gog u 17:27 a onda kasnije opet igramo ovaj put u ligi takodjer sa slabasnim arenas fc u 20:27
statistike kazu opet na nasoj strani posjed 47:53 ucinak udaraca 20:50
ljestvica 4 kolo prvi smo trenutno![]()
![]()
Sigurna pobjeda i u uzvratu kupa, nakon 4-1 u prvoj na gostovanju smo pobijedili sa 5-0 i ukupnim rezultatom 9-1 prosli dalje i to protiv proslogodisnjeg osvajaca kupa
![]()
Danas je dovedeno još jedno pojačanje, ovaj puta za 4 tokena. Ovime najvjerovatnije završavamo sa pojačanjima za ovu sezonu, iako je na početku bilo u planu dovest jednog kvalitetnog MR/AMR igrača, ali kako do sada nismo ni jednog kvalitetnog igrača tih pozicija vidjeli na TL odlučili smo ostati sa našim trenutnim igračem koji iako ima samo 3 zvijezdice igra u vrhunskoj formi.
U kupu smo u uzvratnoj utakmici u gostima došli do pobjede od 4:0 i ukupnim rezultatom 7:3 idemo dalje.
U ligaškoj utakmici došli smo do boda na teškom gostovanju i tim rezultatom pali smo na treće mjesto. Sutra nas očekuje još jedna teška utakmica sa trenutno četvrtoplasiranom ekipom koja ima isti broj bodova kao i mi, al prije toga idemo na gostovanje kod vodeće momčadi u našoj skupini lige prvaka.
![]()
Nego za nas koji smo prosli kup kad se igra sljedeca tekma sutra ili preksutra?
Mislim da 13. igramo, dakle u nedjelju.
Polet je danas ispao iz Kupa. Nakon 2:2 u gostima, doma smo isto odigrali 2:2, te ispali nakon penala.
Kako sam jučer odradio 15 sati, nemam toliko vrimena za pratiti utakmice, niti za proučiti tapatalk. Za par dana ću staviti pokoju sliku s utakmicama i tabelama.
Ostanite dobro, i sretno u svim natjecanjima!