Nova pobjeda u ligi u preuzimanje prvog mjesta
Danas je uzvrat u kupu, nadam se da će biti dovoljni 3-1 iz prve utakmice.
Recite mi bi li bilo pametno da mu utreniram one on one scorer ili da mu dižem skillove samo?
Nova pobjeda u ligi u preuzimanje prvog mjesta
Danas je uzvrat u kupu, nadam se da će biti dovoljni 3-1 iz prve utakmice.
Recite mi bi li bilo pametno da mu utreniram one on one scorer ili da mu dižem skillove samo?
Jos jedan tezak protivnik je pao, oba dva gola su pala u drugom poluvremenu.
Oh koje izenadjenje protivnik sa kojim sam se prosle sezone borio za naslov do zadnjega kola je sada drugi.
bili smo na teskom gostovanju u italiji tacnije u firenzi gde smo pobjedili vicchio 1:2 pocelo je dobro vec u 8 min na asistenciju colchera amberg pogađa za 0:1 no domaci vec u 20 min vracaju na 1:1 strelac za domace bio je grdinic i to je bilo sve u prvih 45 min u drugom poluvremenu imali smo jos par sansi ali to je sve odlazilo preko gola i onda konacno u 67 min sallaku se sjurio sam s golmanom i donosi vrijednu pobjedu od 1:2 i tako mu nanesli 1 poraz u prvenstvu ovom pobjedom smo trenutno vodeci u prvenstvu jos se kasnije 2 utakmice tako da u slucaju pobjede satun ksn protiv yasothon spirit bit cemo 2 ako izgube ostajemo prvi sutra imamo 2 utakmice a prva je u ligi prvaka igramo sa slabasnim fc gog u 17:27 a onda kasnije opet igramo ovaj put u ligi takodjer sa slabasnim arenas fc u 20:27
statistike kazu opet na nasoj strani posjed 47:53 ucinak udaraca 20:50
ljestvica 4 kolo prvi smo trenutno
Sigurna pobjeda i u uzvratu kupa, nakon 4-1 u prvoj na gostovanju smo pobijedili sa 5-0 i ukupnim rezultatom 9-1 prosli dalje i to protiv proslogodisnjeg osvajaca kupa
Danas je dovedeno još jedno pojačanje, ovaj puta za 4 tokena. Ovime najvjerovatnije završavamo sa pojačanjima za ovu sezonu, iako je na početku bilo u planu dovest jednog kvalitetnog MR/AMR igrača, ali kako do sada nismo ni jednog kvalitetnog igrača tih pozicija vidjeli na TL odlučili smo ostati sa našim trenutnim igračem koji iako ima samo 3 zvijezdice igra u vrhunskoj formi.
U kupu smo u uzvratnoj utakmici u gostima došli do pobjede od 4:0 i ukupnim rezultatom 7:3 idemo dalje.
U ligaškoj utakmici došli smo do boda na teškom gostovanju i tim rezultatom pali smo na treće mjesto. Sutra nas očekuje još jedna teška utakmica sa trenutno četvrtoplasiranom ekipom koja ima isti broj bodova kao i mi, al prije toga idemo na gostovanje kod vodeće momčadi u našoj skupini lige prvaka.
Nego za nas koji smo prosli kup kad se igra sljedeca tekma sutra ili preksutra?
Mislim da 13. igramo, dakle u nedjelju.
Polet je danas ispao iz Kupa. Nakon 2:2 u gostima, doma smo isto odigrali 2:2, te ispali nakon penala.
Kako sam jučer odradio 15 sati, nemam toliko vrimena za pratiti utakmice, niti za proučiti tapatalk. Za par dana ću staviti pokoju sliku s utakmicama i tabelama.
Ostanite dobro, i sretno u svim natjecanjima!