Ok dan danas. Realan remi u ligi i pobeda u kupu bez bonusa.
Liga:
Kup:
Ok dan danas. Realan remi u ligi i pobeda u kupu bez bonusa.
Liga:
Kup:
Ovotjedni kup i liga su dosta dobro prošli , menadžer je veoma zadovoljan ...
Te smo tako sa ukupnim rezultatom 6:1 prošli u sljedeći djelo Kupa
Liga je odlično prošlo s time da je igrala mješana momčad. Više nego odlično ...
S time smo zaključili četvrto kolo i ostali na vrhu sa 100 % učinkom za sada , te samo jednim primljenim golom ...
Sljedeći tjedan nas očekuje domača utakmica Lige Prvaka , grupne faze ...
Te pred kraj tjedna idemo u španjolsku u goste Bayernu u sklopu lige gdje lovimo petu pobijedu uzastopno i da održimo prvo mjesto...
Evo par zanimljivih informacija ...
Hajduk 1911 je dobio novu garnituru domaćih dreseva ...
Te u novoj sezoni imamo i dalje 100 % učinak od 10 pobijeda 0 nerješenih i 0 izgubljenih
da u nedelju se igra jer sutra na rasporedu liga sampiona
Danas dobio 2-1. Nisam gledo utakmicu pa sam cijelu igrao bez jednog igrača koji se ozlijedio, na kraju mi je branič doneo pobjedu i to je jedino važno.
Pošto nemam drugog ML-a, a i imam mali broj zamijeni i nebi mijenjo taktiku, kupio sam ovog prosječnog igrača tek toliko da si pojačam klupu, 1 token i 70k dolara.
I sad u kupu uzvrat, neki lik je u 17:10 stavio prijateljsku protiv mojih, izgubio sam na penale pa mi je to pokvarilo niz. U zadnjih 8 utakmica 1 remi, 1 izgubljena i 6 pobjeda. Što je najvažnije u ligi su sve pobjede, a kad se ogleda forma to izgleda prosječno, a ustvari je jako dobro.
Sad iduću tekmu igram protiv ovog lika, jel ima neko savjet da ga pobjedim jer sam na dobrom putu zasad da osvojim prvenstvo ?
Stavljam kardio, istezanje treninge i treniram igrače, stavit ću i sutra jednu prijateljsku da dobijem još malo i onda nek mi se regeneriraju igrači jer nemam 6 onih zelenih da to sve ubrzam...nadam se da će bit spremni i makar da mi kvaliteta ode na 15. .
Eto toliko.
Liverpool F.C - prva sezona
Samo da se javim da sam ziv :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Matori,sta bi ono danas...
Kod Macve rasulo, remi u ligi protiv dosta slabije ekipe tako da nam predstoji teska borba za ligu sampiona.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ja bacio pogleda preko moba,kad ono za nevericu...tim sa 3* i 1:1