Imal gore stvari nego kada ti pukne server u sred tekme,a taman se svi skupili.Ajd ja sam svoj prvi poraz ispratio,al Crnom su okrenuli rezultat...jebem ti glupu igricu neznam zasto igramo ovo kad je sve manje vise nastimano...
Imal gore stvari nego kada ti pukne server u sred tekme,a taman se svi skupili.Ajd ja sam svoj prvi poraz ispratio,al Crnom su okrenuli rezultat...jebem ti glupu igricu neznam zasto igramo ovo kad je sve manje vise nastimano...
nedaj se pjevaj pjesme narodne
Prvi mačići se bacaju u vodu , biće u drugoj tekmi bolje
Nije to los start,te stvari su se i prije dogadjale-kako meni tako i svima...Jos oni moraju raditi na ovom,ili smo mi ustvari ovdje samo "drvene lutke" i utjecemo kad kupujemo T-ne i trosimo na TL?
Slažem se. Ma,nemamo mi ovdje uticaja, malo se igramo i to je to. Mislim minimalan nam je uticaj. Jedino što svi volimo da se "igramo", pa nam onda smetaju sve te nepravilnosti i nerealnosti, ali jbg.
Tim za ovu sezonu, liga i liga sampinjona :-)Realno je da izborimo LS a u LS 1/8 pa cak i 1/4. Idemo Macvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sada cemo jedno 2, 3 sezone da odmaramo i pripremamo pare i tokene .
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Pobjeda u 1 kolu lige prvaka protiv protivnika koji je u grupi po snazi drugi, ostala dva su dosta starija tako da ocekujem 1.mjesto u skupini
Da nije neka prevara ???
Igrao sam utakmicu 1. kola, i prisustvovao istoj i imao jednog navijaca ( camac fc - dech. fc 1:3 ). U drugom poluvremenu poveo 1:0 i tada mi je stao top eleven. Kad sam se ponovo ukljucio ispalo je da nije bilo prisutnih i da sam gubio 0:2 i izgubio 1:3. Da li je moguce i to hakovati i da li neko to moze da proveri ?