Hehe evo onda jos jedna za njega haha
Hahaha koja ekipa, ovo je sa ZVEZDA-DRESDEN
Evo evo imamo mi jednu i za Milana, slavnje u Beogradu 1976 nakon (neposteno) osvojene titule, nakon šta je Maksimović odsvirao kraj u Ljubljani paje Hajduk popusio titulu jer se igralo dok Partizan nije dao gol
Veliki poraz u ligi prvaka, jucerasnje ispadanje iz kupa je ocito ostavilo ozbiljne posljedice. Nadam se da cemo u prvenstvu da nastavimo stopostotni niz, u ligi prvaka smo ionako prosli dalje.
Matori,kakav debakl...moras sada moral na maximum...odvedi ih pred ligasku utakmiicu u neki striptiz bar...plati im neke zenske i koje pice...
Prvenstvo 9.kolo
Zjuuuuu...kakav procenat uspesnosti...
11 suteva - 11 golova
Chelsea FC 2 - 0 Jason FC
Upisana je i prva pobjeda ove sezone u Ligi Prvaka. Unatoc tome da su nas navijaci bojkotirali, pobijedili smo i cekamo rezultat utakmice druga dva kluba u kojoj Mikail Koyu FC mora izgubiti da bi' mi imali sansu za prolazak. Teska situacija.
Dojmovi i slike kasnije..
NK Kosavin
Gotov derbi. Malo je falilo da ga skroz prespavam. Taman sam se uključio na poluvremenu i blagi šok, protivnik prati, ima navijače, a ja vodim 1:0... Onda izjednačenje, ali do kraja su ovi moji objasnili kakve su im namjere ove sezone.