Page 46 of 95 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 451 to 460 of 953
Like Tree2354Likes

Thread: Sezona 52. - 06.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Protivnik je bio klub od kojeg smo neznantno nesto malo jaci, a taj klub je inace zadnji u ligi sto je samo dokaz vise u kakvoj teskoj ligi igram.

No posto nisam bio aktivan na mecu, jako sam zadovoljan minimalnom pobjedom od 1 -0 jer obicno ne ispadne dobro kad nisam aktivan..no jos jedan igrac mi se ozlijedio i to u 90 minuti i da stvar bude gora radi se o AML koji se transformira u ML po potrebi i koji je jednostavno neizostavni clan momcadi i u dvije sezone gotovo nije ni jedan mec propustio, nemam crvenih, nemam zamjene za njegovo mjesto a sutra je jos jedan tezak mec i uvecer liga prvaka tako da smo sad u gabuli i morat cemo traziti alternativna rjesenja.

Sezona 27, Level 27

Dreamer
    danas u ligi opet lagana pobjeda protiv slabog protivnika yasothon spirita pobjedili smo doma 7:0 a kao sta sam i rekao adidas je dozivio 1 poraz u 12 kolu a porazio ga je ovaj talijan vicchio bilo je 2:1 za njega a mi smo zauzeli 1 mjesto u ligi i jos uvjek smo bez poraza i samo 2 primljena gola impresivno zar ne ovo mi je najbolja sezona ikad inace sam gubio u 1 kolu a ovo sad nakon 12 kola je odlicno

statistike utakmice posjed lopte 80:20 ucinak udaraca 64:0

ljestvica nakon 12 kola prvi smo posto je adidas izgubio u gostima od vicchio 2:1 i imamo bolju gol razliku od satuna 44:2

Dreamer
    parovi osmine finala lige sampiona mi smo dobili protivnika fcjason koji je bez poraza u ligi kao i mi svakom slucaju bit ce zanimljiva utakmica glavno da ostvarimo pozitivan rezultat a prvu igramo u gostima sto je dobro a onda doma igramo na anfieldu.igra se sutra u 12:56 a druga se igra u 23 sata doma

mi smo jaki 135.2 a on 134.4

njegova postava igra 4-4-2

nasa postava mi igramo 4-1-2-1-2 sa strelicama i to odlicno funkcionira

Last edited by flydragon; 04-19-2014 at 07:50 PM.

Rookie Gushter's Avatar
    Puno teža pobjeda od očekivanog, al ipak pobjeda. Mrtva utrka između tri ekipe se nastavlja i nakon ovog kola.

Newbie
    Prošo sam u kupu, uzvratnu sam 0:2 dobio. I tu mi se ozljedio igrač. Sad je Oktisi kikso, tj. izgubio, ja dobio 0:6 i 1. sam opet. I naravno igrač mi se ozlijedio. Zasad 3 ozlijeđena igrača u isto vrijeme.

PORUKA za Nordeus: Ponovite to i idemo na sud!
    Liverpool F.C - prva sezona

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Uprava NK DUNAV ILOK cestita rodjendan nasem prijatelju menadjeru NTNK i zeli mu sve najbolje kako u zivotu tako i u menadjerskoj karijeri
    Sezona 27, Level 27

Rookie Gushter's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Uprava NK DUNAV ILOK cestita rodjendan nasem prijatelju menadjeru NTNK i zeli mu sve najbolje kako u zivotu tako i u menadjerskoj karijeri
    Čestitke i od ekipe Killers

Apprentice Volf's Avatar
    I od Chelsea!
    NK Kosavin

VIP Macva FC's Avatar
    I fudbalski klub Macva FS se prikljucuje cestitkama.Ziv nam bio Milane sto godinaaaa :-)
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Dreamer
    cestitke i od mene i od uprave liverpoola

Page 46 of 95 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast