Ako odustanem od ovoga to će biti zbog ovih primljenih golova u 88' i 89' -.-
btw sretan rođendan ntnk
Ako odustanem od ovoga to će biti zbog ovih primljenih golova u 88' i 89' -.-
btw sretan rođendan ntnk
Sretan vam Uskrs svima i jos jedan menadžerski dan neka vam prođe u ritmu pobjeda!!
NK Kosavin
Dovedena zamjena na poziciju ML za 1 Token, ovaj igrac nece biti u prvome planu no ako nam se ozljedi nas glavni ML kao sto je sad slucaj, moze da uskoci..
A i pocastili smo se jednim novim dresom za kolekciju
Last edited by Aleksandar Ilok; 04-19-2014 at 11:13 PM.
LIGA 12. Kolo 19.4.2014 ~ 13:20
Ca FC 0-9 Chelsea FC
Odlicna utakmica, raspolozeni svi igraci.
Prvi sam jos uvijek dva boda ispred drugoplasiranog.
NK Kosavin
Svim vjernicima sretni Uskrsnji praznici, provrdite ih sa puno zdravlja, ljubavi, veselja i sloge. Mir Bozji neka je sa vama. Hristos Voskrese!
Sretan Uskrs. Sretan rođendan NTNK od Liverpoola.
Liverpool F.C - prva sezona
Liga:
Hvala svima,evo dodjoh samo da se javim da sam ziv...
Veceras cu biti online...
Vidimo se kasnije...
Moj jucerasnji protivnik je bio zadnji na tabeli a neznantno je slabiji od mene
A danasnji protivnik je predzadnji i takodjer neznanto slabiji od mene..
I bila je to jako teska utakmica, pomalo i dosadna jer nije bilo puno prilika. Kako je susret odmicao tako sam igrao sve vise napadacki i pobjedu smo osigurali tek u 88.minuti susreta.
Danas smo odigrali prvu utakmicu 1/8 finala lige prvaka. Igrali smo u gostima, utakmica je završila 0:0 rezultat je to koji ostavlja otvoreno pitanje prolaska i borba će se vjerovatno vodit do zadnje minute uzvratne utakmice.
U ligi pobjeda 4:1 iako smo imali veliki posjed lopte, utakmicu smo riješili u svoju korist tek u posljednjih 10 minuta.
Kako je VEMIGEBE danas doživio poraz na vrhu ostajemo mi i ekipa Jamo FC sa istim brojem bodova. I te dvije ekipe sutra igraju međusobnu utakmicu,