Prosvetli me NTNK?
Prosvetli me NTNK?
Evo neplanskog poraza. Ipak idemo dalje, a ovaj nesrećnik fasovao teži potres mozga.
Aleksandre,molio bih te da preimenujes klub u "NK Dunavesterac Ilok"
Kupujes utakmice,placas sudije,sram te bilo...
Prvo smo ujutro igrali zadnje kolo Lige Prvaka i oderali smo protivnika sa 7-0, bio je to malo tezi trening.
No ipak smo zavrsili na drugome mjestu, jer je Crvena Zvezda slavila u gostima 0-1 i zbog bolje gol razlike je prva.
No prvi na ljestvici sa kojom se krizamo je neznatno jaci od drugog, a oba su, barem po ocjenama, dosta slabiji od mene. Dakle moj sljedeci suparnik je..
I ako se cika server ne umijesa, logicno da ocekujem prolaz.
A druga utakmica, ona u ligi..e to je vec bio ozbiljan posao, protivnik nam je bio Chelsea, klub sa kojim smo prosle sezone vodili bitku za naslov do zadnjega kola i klub koji je po nesto barem sto se q tice, kvalitetniji od nas, iako bas to i ne pokazuje ove sezone u ligi.
No uspjeli smo ipak da pobijedimo u gostima i to 1-2 i to je jedna veoma vazna pobjeda, ne dozvoljavamo drugom da se priblizi na vise od 5 bodova razlike.
Hvala mojim vjernim navijacima i ovaj put
Haha vidi stvarno, ovu prvu nisam stigao pratiti, tek pred kraj sam se ukljucio, ali zato sam puko skroz sa ozljedama, dva DC a koja su gromade od igraca su mi ozljedjena i jednog sam oporavio i sad imam samo 4 crvena, napadac jedan mi je ozljedjen, zadnjih pet sest tekmi su me unistile ozljede i kako sam ih lijecio sve se potrosilo.