NK Dunav Ilok - pobjednik lige prvaka - SEZONA 11

Ovo nam je druga Liga prvaka u povijesti, prvu smo imali davne 3. sezone. Ova momcad koju smo sad imali je zbilja najbolja i najkarakternija koju smo ikada imali. Imali smo i vise skauta ali ovakvu momcad jos nismo imali, to govorim od samoga pocetka i zasluzili smo apsolutno ovaj trofej. Da nas nije random uhvatio u Kupu, siguran sam da bi i to osvojili, ili barem usli u finale.

Sto se tice danasnje utakmice, krenuli smo u postavi koju nismo koristili jos ove sezone, 3-5-2 Ravno, sto se tice prvoga poluvremena nema tu sta puno da se prica, stiskali smo i imali ozbiljne prilike ali lopta nije htjela u gol.

U 2.pol mijenjam formaciju, moje ML i MR guram naprijed na AML i AMR pozicije, ali hladan tus nam dolazi u 59.minuti kad iz jedne kontre primam pogodak.

Vise se nije imalo sta cekati, krenuli smo na sve ili nista i u igru umjesto MC Malesa, ubacujemo AMC Petrovica
, mentalitet stavljamo na totalno napadacki i svim igracima osim obrambenih stavljam stijelice prema naprijed. I u 79 minuti opravo Petrovic jednim dalekometnim sutom sa vise od 20 metara, postize izjednacujuci pogodak, a u 84.minuti zabija i pobjednonosni pogodak i erupciju odusevljenja brojim Dunavovih navijaca koji su doslovno pali u trans.

Utakmicu smo mirno priveli kraju i slavlje koje ce trajati do dugo u noc je pocelo..

Inace jedna zanimljivost..Petrovic je zabio samo jedan gol u 15. susreta, cesto je bio i zrtva taktike u kojoj nije bilo mjesta za njega iako je dobar igrac (doduse nije pokazivao partije kao prosle sezone) a onda nam je prije dva dana donio naslov u ligi, a danas evo i naslov u kupu.

Hvala mojim brojim navijacima, mislim da ih nikad nije bilo kao do sada, sponzor NK Dunav Ilok je bio i organizirao jednu nagradnu igru, vec drugu u svega par dana na koje je potroseno 55 tokena, osobno zao mi je sto nagradu nije osvojio Mladen Volf koji ovdje pise, no eto..random je svoje odradio a tebi vise srece drugi put.

Dakle ovo je momcad, sa svim svojim manama i vrlinama koja je ove sezone osvojila Ligu i Ligu prvaka