Quote Originally Posted by NTNK View Post
Oooooo Boze koji sam.ja indijanac...e Aco izvini slucajno sam klikno da navijam za ovog drugog Acu...kakav sa pajser...
Brate,za malo da crknem od muke,preznojio sam se,ja jedini protiv da navijam,pojeo sam se...
Ja sam inace dobar sa svojim najvecim konkuretnom, ATLANTOM, on je moj prvi navijac bio i ja njegov, na nizim nivoima kad nismo bili u istoj ligi, uvijek smo si pomagali, onak dosta smo si dobri, skoro smo se i upoznali no nesto ga je sprijecilo..hocu reci, prosle sezone kada sam osvojio ligu, on je igrao utakmicu za 4 mjesto i ligu prvaka..na fejsu smo skupa dogovarali taktiku i sve..i kad je poceo mec, ja eto zabunom kliknuo za protivnika..da stvar bude jos gora, izgubio je i ostao bez lige prvaka..tako da opusteno, dogadja se

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
Ušati trofej ostaje u rukama fudbalera Macve :-) Hvala Milane za podrsku
Jako mi je drago zbog tvoje titule, i jako zao sto nisam mogao da stignem, jednostavno nisam mogao, a nije da nisam pokusavao..

Brate,jel mi verujes da sam vozio kola i ne mogu da se ulogujem na Top11...dam sva 4 migavca,stanem sa strane,ucita i tek tada sam mogao da pratim...
Tako je to sa nama fanaticima.. ja sam danas zurio po nasim uskim ulicicama samo da stignem na jedan mec haha, za Uskrsnji rucak sam se digao sa stola, reko evo me za minuticu, nesto sam zaboravio..naravno isao sam dati nekom podrsku kome je trebala i ima toga..i danas sam isto vozio zenu negdje, i to sve u zurbi da stignem na Macvin mec, no jebat ga, sa zenama uvijek nesto nepredvidjeno i eto..zakasnio

Macva pokusat cu sutra svim silama da navijam za tebe da udjes u ligu prvaka.