Ja sam inace dobar sa svojim najvecim konkuretnom, ATLANTOM, on je moj prvi navijac bio i ja njegov, na nizim nivoima kad nismo bili u istoj ligi, uvijek smo si pomagali, onak dosta smo si dobri, skoro smo se i upoznali no nesto ga je sprijecilo..hocu reci, prosle sezone kada sam osvojio ligu, on je igrao utakmicu za 4 mjesto i ligu prvaka..na fejsu smo skupa dogovarali taktiku i sve..i kad je poceo mec, ja eto zabunom kliknuo za protivnika..da stvar bude jos gora, izgubio je i ostao bez lige prvaka..tako da opusteno, dogadja se
Jako mi je drago zbog tvoje titule, i jako zao sto nisam mogao da stignem, jednostavno nisam mogao, a nije da nisam pokusavao..
Tako je to sa nama fanaticima..ja sam danas zurio po nasim uskim ulicicama samo da stignem na jedan mec haha, za Uskrsnji rucak sam se digao sa stola, reko evo me za minuticu, nesto sam zaboravio..naravno isao sam dati nekom podrsku kome je trebala
i ima toga..i danas sam isto vozio zenu negdje, i to sve u zurbi da stignem na Macvin mec, no jebat ga, sa zenama uvijek nesto nepredvidjeno i eto..zakasnio
Macva pokusat cu sutra svim silama da navijam za tebe da udjes u ligu prvaka.