Sledeca sezona kod mene prioritet - Liga 1 ili 2 mesto,kup 1/4 finale. LS necemo igrati namerno da bi se fokusirali na ova 2. takmicenja
kod mene je liga i kup prioritet ...liga je vec obezbjedjena ...ali kup...moze biti svacega!
znaci sledeca utakmica u gostima,a iz prve utakmice minimalna prednost
utakmica je danas u 12:25
FC Real United
pa evo,znaci to je moj protivnik u kupu!
a evo i malo detaljnije njegovog tima
a evo i mog
kao sto rekoh bice jako tesko proci u finale,ali necemo se predati...neko vreme nakon utakmice bice izvjestaj kako je bilo!
FC Real United
Samo da kazem da veceras igram ligu protiv tima koji vodi moj prijatelj,nemaju golmana.Upravo se zavrsila prijateljska i lagano sam ih dobio 6:0.Veceras ce biti lagana pobeda. Ako neko kiksne ima sanse za LS
Naravno pobjeda protiv NTNKII sto nije cudno posto je namjestio bas cudnu formaciju
A sada slijedi oni pravo i sljedeca dva kola ce vjerovatno biti presudna.
Prvo sutra idemo u goste 7plasiranom na tabeli, nezgodan tim koji moze svima zapapriti, menadjer aktivan i nece biti lako, a onda igramo protiv drugog na tabeli, Murice, koja nas je u prvom susretu deklasirala sa 4-0..zadnja dva kola bi trebala biti formalnost, dakle sljedeca dva kola su odlucujuca..
Ono sto bi nam moglo pogodovati u slucaju da negdje kiksamo je to sto Murica i Milan igraju medjusobno u predzadnjem kolu.
Veceras u 20.45 svi na stadion FRUŠKA GORA da uz pomoc vjernih navijaca pokusamo da stignemo prednost protivnika od 2-1 i plasiramo se u FINALE KUPA.
Da se mene pitalo, igrali bi na fer..
A sada me ispricajte, valja spremiti momcad i taktiku za vecerasnji susret.
iii tako jeee......... APSOLUTNA DOMINACIJA...FC Real United prolazi u finale kupa...
NEVJEROVATNA POBJEDA OD 3:0 U GOSTIMA. bilo je dva povrjedjena ali sreca na samo 2 i 3 dana,a za to imam dovoljno kofercica!
vidite sve na slici....
a evo i statistika,posed lopte i to...
i sad tabela izgleda ovako:
FC Real United
Ahahahahaha...idemo...