Moj protivnik u finalu Lige prvaka ipak nije ATLANTA, no i ovaj je jaci od mene i favorit je u finalu..
Moj protivnik u finalu Lige prvaka ipak nije ATLANTA, no i ovaj je jaci od mene i favorit je u finalu..
AAAAAAAAAA,Macva brate danas te 99% ne mogu gledati jer se selim,a net prikljucujem tek u nedelju,puu.Ako budem gledao super mada sanse su minimalne.Srecno ti brate <33
Evo i prvog poraza u ligaskom delu sezone...nema veze,titula je nasa,ali pogledacete reportazu danas kad dodjem kuci...
Napred NTNK United...
U 15.15 odlucujuca u prvenstvu, tko moze neka poprati
Velicanstvena pobjeda od 4-0 protiv Murice, prvog na tablici. Time smo mu potpuno vratili za poraz od 4-0 u prvom dijelu prvenstva.
Jedini do sada poraz je ekipa Murice imala protiv NTNKII koji je igrao u formaciji 4-1-3-2, no svakom se dogodi los dan i iako sam razmisljao da i ja krenem sa tom taktikom, premisljao sam se, medjutim pogledao sam rezultate Murice, i sve kikseve (remije) koje su imali, imali su kad je nasuprot stajala formacija sa 3 u sredini..
Meni je predstavljalo problem taj sto na poziciji AMR/MR imam igraca koji je dao 13 golova i nevjerovatnih 30 asistencija, jednostavno jedan odlican igrac koji u formaciji 4-1-3-2 nema mjesta u prvoj, i vjerujte nije ni malo bilo lako njega izbaciti i zaigrati sa 3 u sredini. Ali eto, napravili smo pametan potez i to nam se veoma isplatilo.
Ovom pobjedom vjerovatno smo osvojili naslov, sutra igramo protiv zadnjeg a prekosutra protiv predzadnjeg i mislim da je ovo gotova prica i trece prvenstvo za redom ce biti nase..
Hvala nasim divnim navijacima
Last edited by Aleksandar Ilok; 05-29-2014 at 03:49 PM.
Sutra je finale lige prvaka protiv jaceg tima..planiram krenuti u 4-5-1V, sta vi mislite?
Bravo ti ga bravo Aco legendo...prskaaaaaaj...
Prvenstvo 24.kolo
Evo pred sam kraj sampionata nailazimo na prvi poraz u istom...
STOKE CITY je igrao grubo od samog starta meca i povrede su se nizale...
'12 min - Dragan Mance (4 dana)
'41 min - Petar Pan (4 dana)
Igrac STOKE CITY dobija drugi zuti karton,automatski crveni i pored igraca vise NTNK United prima gol sa 30m...
Ooooo zivote,varalice
Sutra igramo totalno rastereceno...