Haha evo sad sam i ja dosao, nisam bio online a i nisam rekao svojim deckima sa kojim se medjusobno pomazemo da vode tekmu jer nisam znao da cu biti off, jbga kad te zena dohvati..
Uglavnom vidim da sam poveo ali sam primio tri gola i bome do 83.minute sam bio out, sreca da je najbolji nas strijelac Fonseca zabio na asistenciju a koga drugoga nego Garrida kome je ovo vec 30 asistencija u sezoni a dao je i gol danas, ukupno 13ti.
Inace prosle sezone ako se netko sjeca, imao sam preodlicnog AML/ML Cerana koji se iskazao asistencijama i pogotcima, Garrida smo uzeli samo da bi imali dostojnu zamjenu za Cerana, medjutim sada je to nezamljenjiv clan udarnih 11, ne mozemo zamisliti bez njega utakmicu, a uzeo sam ga sa 26 godina i za 1 token.
Protivnika u finalu jos ne znamo, ali najvjerovatnije ce to biti nas najveci rival ATLANTA koji je svake sezone dosta jaci od nas, no zadnje dvije lige smo pokazali da znamo sa njima igrati ma koliko god oni bili jaki.
A sada slijede pripreme za sutrasnji mec kojim mozemo osigurati naslov u prvenstvu.