Liga sve po starom :-)U kup smo opet u finalu, bice to zanimljimo finale protiv solidnog protivnika:-) Aco , bice jos prilika, bas mi je krivo sto si ispao
Idemo Mačvaaaaaaa
Liga sve po starom :-)U kup smo opet u finalu, bice to zanimljimo finale protiv solidnog protivnika:-) Aco , bice jos prilika, bas mi je krivo sto si ispao
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Bravo Macva,treca sreca...
Jeste batice,28. juna i ja uzimam jedan .Inace ja bi sad u skoli bio nego mi nije nesto dobro
Srecno momci danas
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
NTNK United je u finalu Lige Šampiona...
Detaljni izveštaj posle 17h...
Jucerasnje bolno ispadanje iz kupa ocito je ostavilo posljedice na mojim igracima, dobro smo igrali ali dosli smo samo do remija.
Sutra igramo kod kuce sa prvim na tabeli, ako pobijedimo naslov je vjerovatno nas, jer mi imamo dvije lakse utakmice a on dvije teze od koje je jedna protiv Milana kod kuce i u gostima protiv Uwea, 5.na tabeli. Dakle sutra definitivno ne smijemo izgubiti a sa pobjedom smo vjerovatno osvojili naslov tako da ce ovo biti stvarno napeto.
Sad moramo skupiti glave i uci danas u finale lige prvaka
I mi smo u finalu lige šampiona ,pošto nisam prisustvovao meču neće biti opširnog izvještaja kako sam planirao,ali,nadam se da će ga biti za 2 dana kada se igra finale ovog takmičenja. Da se zahvalim i Aci i Ivanu na podršci.