Danas prvi poraz u sezoni, u 1/4 kupa .. Najvazniji odbrambeni igraci su mi povrijedjeni, pa sam ih morao zamijeniti sa nekim losim igracima, ali eto ipak pobjeda u ligi, a poraz u kupu ..
Last edited by Haris Karac; 05-19-2014 at 09:47 PM.
Nakon nekog vremena evo malo informacija ekipe Killers.
Danas smo doživjeli prvi ovosezonski poraz u prvoj utakmici 1/4 finala kupa. U uzvratu ćemo pokušati doći do pobjede od 2 pogotka koja bi nas odvela u polufinale.
Grupnu fazu lige prvaka završili smo na prvom mjestu. A nakon visoke pobjede od 0:5 u prvoj utakmici 1/8 finala na pragu smo plasmana u 1/4 finale.
U ligi nakon 14 kola i dalje držimo vodeću poziciju.
Last edited by Gushter; 05-19-2014 at 09:28 PM.
Najavljaju da sutra iz Zaprezja u Obrenovac dolazi veci talas nego ovi do sada.
IZDRZI SRBIJO !
Liga šampiona,revanš,prvi meč u gostima 6:0,danas kući dobra partija,samo smo mogli bez primljenog gola,ali nema veze budući da sam im bio ukinuo bonus za pobede jer nisam hteo da se trošim,ovaj rezultat je sasvim zadovoljavajući.
Ono što me raduje da konačno svi u napadu sarađuju i da su dva špica iz početne postave postigli ukupno 2 gola i 2 asistencije,i rezervni nakon što je ušao u igru odmah je imao asistenciju,takođe još jedna dobra partija novajlija.
Toliko za sada,noćas u ligi protiv neaktivnog igrača sa OOP igračima,ali opet neću ništa unaprijed da pričam .
Jebem ti igricu i nordeus i mamu maminu, jebem li ti tokene i ligu prvaka i osminu finala.. jebem ti nepravdu da ti jebem.
Toliko za ovaj izvjestaj
NK Kosavin
Aco, kakav bedak :-(
ajmo forumasi
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО