Ja ne vjerujem kako su bezobrazni, imam moral, posjed, igrace 4-5 zvjezdica.. Igram protiv slabijeg kluba i vodi ga robot svi igraci 3zvjezdice ..ODjednom se zabode igra na 5sekundi i odjednom ona linija ispod tabele skroz na strani protivnika i moj stoper faulira lika na ivici sesnaesterca i dobije crveni karton i naravno penal... I nije proslo 5 min dobija mi pluspic zuti karton i sad ima zabranu 1 utakmicu.. Pa ja ne vjerujem, imao sam 5 poraza za redom i ova neresena !!!
izgleda ne kupujem tokene vise pa se ljute hahaha
Čestitam Aci na pobedi u kupu,nadam se da ćeš proći dalje.
Mene noćas očekuje meč protiv Balmy F.C.-a,kojega sam u prvom dijelu sezone dobio 4:1
I njegov tim:
Jedan njegov igrač ima zabranu igranja utakmice u ligi,a on je neaktivan tako da...neću ništa da pričam unaprijed ali..
Osim toga danas u kupu nisam imao obaveza pa sam se malo bavio i pojačanjima,predstavljamo dva nova člana tima
Prvi novi član tima je mladi Ivan Martinovic,koji igra na poziciji stopera i beka,za kojeg se nadam da će biti budućnost kluba.
Drugi novi član tima je Iskusna lisica Italijan Enriko Madrigali,koji igra na poziciji krila i ofanzivnog krila,i koji je doveden da ovom mladom timu prenese njegovo iskustvo i da svojom specijalnošću za izvođenje kornera poveća postotak postignutih golova nakon tih situacija.
Toliko za sada od mene,umorio sam se kuckajući,pozdrav do početka meča.
Last edited by Baresi; 05-19-2014 at 04:01 PM. Reason: Edit: Jedna od slika nije bila u potpunosti učitana
E ovo je bio pravi TRILER u reziji Hitchcocka Za nogometne sladokusce
Igrali smo prvu cetvrtfinalnu utakmicu kupa sa protivnikom podjednake kvalitete.
U mec smo krenuli sa 3-5-2V style i pokazalo se to kao losa odluka. U 18. i 26.minuti imamo vec veliki nedostatak od 2-0 i nista nije dobro izgledalo. Da stvar bude gora, nas DMC se ozlijedio u 32. minuti.
Dok smo mi vrsili izmjenu, nas Knezevic, igrac sa 4 zvijezdice koji ubija ove sezone, postize pogodak na asistenciju Garidda i vraca nas u igru.
Napravili smo nesto dosta cudno..ali pokazalo se kao pun pogodak na kraju..zamjenjujemo naseg najbolja strijelca Fonsecu sa jednim DC - Brdjanovicem a ozljedeni DMC smo zamijenili sa MC Kandilarovom te zaigrali u formaciji 4-3-2-1 sa kojom smo sinoc rasturili u Ligi prvaka sa 3-0 u gostima. E da, jucer kao i danas smo stavili presing na vlastitu polovicu i covjek na covjeka.
No u 51. minuti ponovno promamo pogodak i sve ladje su nam potonile. U 58.radimo zamjenu, vise iz ocaja...umjesto MC-a Kandilarova, ubacujemo napadaca sa 4 zvijezdice, PESICA, koji bas i ne igra ove sezone puno. Svjesni smo da moramo riskirati da postignemo bar jedan pogodak jos tako da prelazimo u formaciju 4-2-2-2.
I tada krece RAPSODIJA nasih igraca. Najprije napadac Szajc na ponovnu asistenciju Garidda (lik ima vec oko 20 asistencija) u 67.minuti zabija za 3-2 a samo minutu kasnije, opet nas AS Knezevic, zabija za 3-3..jebo te..
Tada odlucujemo da stavimo strijelice prema naprijed svim igracima osim dvojici DC, mijenjamo presing po cijelom terenu i zonski, igra se dosta rastrgano i sa puno prekrsaja..a onda u 89. miinuti jos jedan igrac sa 4 zvijezdice, napadac Pesic, postize pobjedonosan pogodak za veliko slavlje na gostovanju.
Nikako ovo nije gotovo, protivnik je dosta opasan i u uzvrati nas ceka sve samo ne lagan mec.
Hvala svim navijacima
Last edited by Aleksandar Ilok; 05-19-2014 at 04:22 PM.
Pojačanja od juče:
Važna pobeda danas:
A sutra još bitnija utkmica
Liga ide po planuA sto se kupa tice RAZBIJANJEEEEEETako da bi trebali proci u 1/2 i idemoooooo po PEHAR
ajmo forumasi
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
I naravno, hvala veliko mojim NAVIJACIMA
ajmo forumasi
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Jos jedan human gest sa moje strane...
Danas sam donirao krv,nekome i to treba...
Ja da prođem fizičku proveru idem takođe da doniram nisam od novembra