.......
Last edited by Volf; 05-06-2014 at 11:23 PM.
NK Kosavin
ja ove sezone slazem buđet i skupljam tokene a od iduce krece ono pravo ipak mi je uprava dala prvu sezonu za adaptaciju i ostalo ali od sljedece ocekuju svake sezone barem 1 naslov,ugovor smo sklopili na 5 sezona
inace klub je duge tradicije
Cao drugari. Zanima me vezano za pregovore 11 sam level u transverima mogu da ih kupim. Ali od mojih prijatelja ne mogu i ne mogu da prodam moje igrace u pregovorima, mogu samo da ih stavim na transver listu. Inace sam nov na forumu i ako moze pomoc pozz
Ne mozes ti svoga igraca staviti u 'Ponude' .. ako ti netko ponudi određenu svotu za tvog igraca ta ponuda ce ti doci i ti ces imati vremena da odlucis oces li prihvatiti ili ne. Ti ne mozes kupovati od svakoga igrace, mozes samo od onih koji su zajedno s tobom na serveru.
NK Kosavin
pozdrav ekipa, zasto Tapjoy ne daje tokene više ovima koji igraju preko mobitela?
Za sada 3 pozicija, imamo 3-4 ekipe aktivne ali nisu nesto jakiProlaz u 1 kolu kupa, nije bilo problemaI danasnje utakmice :-) U prvenstvu nece biti problema a nadamo se i u kupu .Idemo Macvaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Konačno da i ja nekom u ligi strpam malo više, dugo se nije desilo, jest da je u pitanju prilično slab protivnik.
Mogao bi isti scenario danas.