A kolko mi ga je zao.Brate cele sezone me gleda,pomaze,ovo ono i sad ovo.Sto bas njemu? Prve svima je bio dobar,ma daaaj.Ajmo Aco samo napred sledece godine Tripla kruna <3
A kolko mi ga je zao.Brate cele sezone me gleda,pomaze,ovo ono i sad ovo.Sto bas njemu? Prve svima je bio dobar,ma daaaj.Ajmo Aco samo napred sledece godine Tripla kruna <3
A eto sta reci...sve je bilo odlicno do 88. minute do kad smo vodili 2-0..lik se totalno uspanicio i poceo igrati sa nelegalnom formacijom, steta sto nisam slikao, i naravno zabija mi gol za produzetke bukvalno u zadnjem napadu..
A penali, to je ionako lutrija, tu nemam zamjerke, moja dva su promasila, njegov nitko i eto..
Sad se trebamo skupiti i da sutra kod kuce ne prospemo prednost od dva gola i plasiramo se u finale lige prvaka, tu je i prvenstvo koje zelimo osvojiti, a u kupu smo napravili najveci rezultat u povijesti, i ako nista, bar medalja za 3 mjesto je tu.
Hvala mojim divnim navijacima
Jbg Aco :-(
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ma daj bre...to bas bezveze...ja bih polomio tastaturu najmanje...
Nisam nista polomio ali bome osjetio sam pritisak haha, ozbiljno bas me ovo uzrujalo, ja cu uvijek priznati kad je protivnik bolje, kao sto vidite rijetko kad kukam na Nordeus iako sam imao ispadanja iz kupa i to u 88. i 89. minuta, pokusavam sve to nekako gledati u smislu nogometa jer ga pratim jako dugo i znam da je svasta moguce, ali kad primim gol u zadnjem napadu i to kad je stavio neku blesavu nelegalnu formaciju, e bome pizdim tad i mislim da sam zasluzio da udjem u finale.
Aco,rekao sam ti na fejsu već,jebem li ga,manjak sreće,tj. nije ranndom radio za tebe ovaj put,posebno kod penala...
Kod mene pobeda u ligi 4:0 i povratak na prvo mjesto budući da su KRETENI izgubili od Damax-a 2:1,sjutra derbi,revanš meč u ligi šampiona za,daće Bog,finale lige šampiona..prvi meč smo dobili 1:0...sjutra ko može u 12:09 neka dođe da pravimo feštu ,iako ja moguće neću biti tu...
I još jedno pitanje,ja sam sa 3 šuta u okviru gola postigao 4 gola,pritom nijedan nije autogol,ako može neko objašnjenje pošto se ne dešava prvi put